Head4More som din rekrutteringspartner

Rekruttering av nøkkelpersoner har stor betydning for virksomheters vekst og fremgang. Vi tar alltid utgangspunkt i effekten nyansettelsen skal ha, og hvilken kompetanse og personlig egenskaper som kreves.

Tre kollegaer rundt et bord deler en god latter og smil

Vil du oppleve en partner som virkelig setter seg godt inn i din virksomhets utfordringer, muligheter og marked? En som er en god ambassadør for din virksomhet ute i markedet?

Head4More er mer enn en leverandør- vi er en langsiktig partner som samarbeider tett med våre klienter. Før vi setter i gang med rekrutteringsprosessen, vil vi gjerne bli godt kjent- både med virksomheten, med deg og med ditt team. Vi setter oss inn i økosystemet dere er en del av, slik at vi forstår virksomhetens behov i dag - og i fremtiden. Denne innsikten bruker vi i utarbeidelse av en grundig kravspesifikasjon for rollen, en selgende stillingsannonse- og ikke minst når vi presenterer rollen til vårt store nettverk av kandidater og informanter. Innsikten gjør oss i stand til å være en god ambassadør for deg som klient, og en troverdig rådgiver for aktuelle kandidater.

Du kan være trygg på at alle våre tjenester utføres i overensstemmelse med gjeldende lovverk og etiske retningslinjer. Din integritet er viktig for oss. Vi overholder konfidensialitet, GDPR og verner om sensitiv informasjon.

I møte med Head4More vil du oppleve en partner som har en genuin interesse for deg og din virksomhet. Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte- vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine kolleger!

 

 

Våre grunnprinsipper:

Kundeverdi
Du får målbar effekt av det vi leverer. Vårt samarbeid starter med å definere hva dere ønsker å oppnå - og hvordan vi kan måle verdien av vårt bidrag. Etter gjennomføring evalueres levert effekt og tilført verdi.

Faktabasert rådgivning
Når du får råd og konklusjoner er de basert på fakta eller kvantitative målinger. Vi arbeider tett med deg for å sikre at prosessene blir relevante for virksomhetens utfordringer og behov.

Profesjonalitet
For oss er integritet en selvfølge. Alle sider ved virksomheten blir behandlet konfidensielt av våre konsulenter. Vi har respekt for bedriftens kultur og kandidatens grenser.

Rekruttering

La oss hjelpe deg med å finne din neste kollega. Vi sikrer at rekrutteringsprosessen blir effektiv og lønnsom for deg og din virksomhet.

En smidig og profesjonell prosess som sikrer deg riktige ansettelser. Her kan lese mer om hvordan vi jobber med rekrutteringsprosessen.

Er du klar for nye utfordringer? Frister det med spennende nasjonale og internasjonale bedrifter, finner du kanskje drømmejobben hos oss.

"En vellykket rekruttering starter med å avklare hvilken effekt den nye rekrutteringen skal ha, og hvilke konkrete leveranser den nyansatte skal bidra med."

Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Kontakt oss!

La oss hjelpe deg finne din neste ansatte/kollega. Kontakt oss i dag for et møte om hvordan vi kan hjelpe deg å finne riktig person.

Våre artikler: