Vil du videreutvikle HR-prosesser, lederskap og kultur i et globalt selskap i vekst?


HR Business Partner, Learning & Development

Har du bredde-erfaring innen HR, og er typisk generalist som har lyst til å spesialisere deg mer mot strategisk HR og organisasjonsutvikling? Trigges du av å løse HR-utfordringer gjennom vekst, sammen med et team av engasjerte kollegaer? Er du nysgjerrig, proaktiv og opptatt av kvalitet? Da er dette stillingen for deg! Dette er en unik mulighet for deg som har god oversikt over HR-området, og som vil være med på et norsk industrieventyr med globale ambisjoner. Vår kunde er en ledende og hurtigvoksende virksomhet, som har utviklet en banebrytende helseteknologi. Selskapet er allerede børsnotert, og det er knyttet store forventninger til den videre ekspansjonen.

Som HR Business Partner blir du en del av et dedikert, ambisiøst og profesjonelt HR-team på selskapets hovedkontor i Oslo. Den kraftige veksten vi står overfor gjør at ditt bidrag for å videreutvikle det strukturelle innen HR-området blir en prioritert oppgave. Vi byr på en selvstendig stilling, der du vil komme tett på selskapets kjernevirksomhet og samarbeide på tvers av avdelinger både i Norge og utlandet. Vi søker deg som er faglig sterk og som kan bli en ressurs for selskapet i årene som kommer, i vår jakt på å bli ledende innen fremtidens helseteknologi.

Dine viktigste ansvarsområder vil være

  • Bidra til videreutvikling av selskapets HR-strategi og oppfølging av grunnleggende HR-prosesser, performance management og organisasjonsutvikling
  • Videreutvikle lønnspolitikk, personalpolitikk (policies), samt målstyringssystemer (OKR) for å sikre engasjement og måloppnåelse
  • Bidra til selskapets rekrutterings- og ressursstrategi, herunder implementering av Global Mobility Services
  • Implementere og videreutvikle HR-prosesser som bidrar til en positiv prestasjonskultur
  • Ansvar for å lede HR-prosjekter som er initiert i lys av selskapets prioriteringer innen organisasjonsutvikling
  • Fasilitering av workshops med ledere og avdelinger for implementering av initiativ tilknyttet «Learning & Development»
  • Samarbeide med HR-team og personalledere for individuell utvikling og teamutvikling, samt håndtering av personalsaker
  • Hovedkontakt for fagforeninger og tillitsvalgte i de land der selskapet opererer
Dine erfaringer

Vi ser etter deg med høyere relevant utdanning innen HR, ledelse eller liknende. Du har 5-10 års erfaring som HR Manager, HR Business Partner, konsulent eller tilsvarende. Det er en fordel med erfaring fra HR-avdelinger i globale virksomheter. Videre vil vi vektlegge erfaring fra prosjektledelse og endringsprosesser, som eksempelvis integrasjon etter fusjon (PMI). Kjennskap til og interesse for organisasjons- og kulturendring er et pluss, samtidig som du er god til å balansere langsiktige strategier og kortsiktig optimalisering. Arbeidsspråket er engelsk og det er derfor avgjørende at du er behersker dette flytende skriftlig og muntlig.

Dine kompetanser

Du viser spesialistkompetanse innen eget fagfelt og er strukturert, selvstendig og setter klare prioriteringer, samtidig som du har solid gjennomføringsevne. Videre har du evnen til å tenke nytt og tar initiativ til å videreutvikle og tilrettelegge for nye rutiner. Dine gode kommunikasjonsevner gjør deg til en lagspiller som trives med å motivere og tilrettelegge for fremdrift, samtidig som du har gode problemløsningsevner. Du er beslutningsdyktig og trives i en hektisk hverdag hvor du eier HR-prosesser fra a til å. Arbeidsoppgavene er allsidige, med en bred kontaktflate hvor det krever at du er i stand til å engasjere og bygge tillit hos kolleger.

Teamet og organisasjonen

Som HR Business Partner blir du en del av et inkluderende og dynamisk arbeidsmiljø hvor vi heier på hverandre og finner motivasjon sammen. Vi liker at alles ferdigheter og kompetanser er unike, og er opptatt av å legge forholdene til rette for faglig og personlig utvikling. Du blir med på en spennende reise i et selskap med høye ambisjoner og får en rolle som direkte og indirekte vil bety mye for mange. Som HR Business Partner vil du rapportere til selskapets Chief Human Resources Officer.

Søknad

Virker dette som en spennende mulighet for deg? Ta gjerne kontakt med rekrutteringspartner Head4More ved Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 000 eller Siril Skogbrott, tlf. 413 61 473. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor arbeidsgiver.


Om arbeidsgiver

Head4More er et konsulentselskap som leverer tjenester innen rekruttering, lederutvikling, team- og organisasjonsutvikling og strategisk forretningsutvikling. Vårt viktigste mål er å bidra til at våre kunder lykkes med sin strategi gjennom å tiltrekke seg rett kompetanse og videreutvikle sine menneskelige ressurser. Våre kunder opplever oss som en tett og nær samarbeidspartner, og sammen løser vi både operative og strategiske utfordringer.

På vegne av kunde ser vi nå etter deg som har bredde-erfaring innen HR.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director
Siril Skogbrott

Siril Skogbrott

Researcher & Business Analyst