Vil du være med på en innovativ norsk medtech satsning med globalt potensiale?


Head of Manufacturing & Supply Chain – en sentral rolle i en start-up som løser en global helseutfordring

RemovAid er i en spennende fase der vi forbereder lansering av en banebrytende løsning for enkel og trygg fjerning av implanterte P-staver hos kvinner. Med støtte fra Bill Gates Foundation, Forskningsrådet og Innovasjon Norge, har vi utviklet et unikt verktøy, som det er knyttet store forventninger til. Innovasjonen gjorde oss til vinnere av DNBs Healthcare Prize i 2018, og med solide investorer med på laget er vi nå i ferd med å bygge teamet som skal sikre oss suksess i et globalt marked.

Som Head of Manufacturing and Supply Chain får du ansvar for produksjonsstrategi, innkjøp og logistikk. Dette er en sentral lederrolle, og din innsats blir avgjørende for selskapets videre lønnsomhet og ekspansjon. Vil du være med å sette fotavtrykk i norsk medtech-industri, så har du muligheten nå! Dette er en spennende jobbmulighet, der ditt bidrag vil bety mye for mange.

I et gründerselskap som RemovAid vil ansvarsområder og oppgaver variere over tid, men det første du vil gripe tak i, vil være å:
  • Utvikle og implementere strategi for skalerbar og kost-effektiv produksjon, sammenstilling/assembly, logistikk og lager
  • Etablere og videreutvikle allianser med relevante underleverandører og produksjonspartnere
  • Sikre prosessoptimalisering (Lean Six Sigma e.l.)
  • Understøtte designmiljøet, så vi utvikler for kost-effektiv produksjon
  • Utvikle hensiktsmessig oppstrøms logistikkjede
  • Forhandle innkjøpsavtaler
  • Optimalisere produksjonsplanlegging, sikre tilstrekkelig kapasitet og skalerbarhet
  • Sikre at produksjons-, sammenstillings- og logistikkjeden følger gjeldende regulatoriske krav iht. ISO 13485
  • Sørge for at selskapet er riktig forsikret m.h.t. produktansvar, tilbakekallinger, reklamasjoner etc.
  • Holde deg oppdatert på gjeldende skatter og avgifter i aktuelle markeder
For å sikre en optimal og kostnadseffektiv produksjon, vil du jobbe tett med R&D og Produktdesign. Vår «RemovAid-device» består i stor grad av sprøytestøpte plastkomponenter, så kjennskap til volumproduksjon i plast og sammenstilling av komponenter, med høy grad av automasjon og robotisering, er et pluss. Vi ser etter deg med erfaring fra en lignende rolle, der du har hatt ansvar for produksjon og logistikk internasjonalt. Andre vil beskrive deg som en strategisk, men samtidig operativ, utøvende og handlingsorientert leder. Du vil være med å utforme denne nyopprettede rollen, som garantert vil gi deg en utfordrende og variert hverdag.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813, Bjørn Brudevoll, tlf 468 00 000 eller Marie Victoria Ødegaard, tlf 926 82 293. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under «søk» eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor RemovAid.

Om arbeidsgiver

RemovAid er et norsk start-up selskap etablert i 2012, spesialisert innen medisinsk utstyr. Vi er ISO-13485 sertifisert for å utvikle, produsere og distribuere produkter som fjerner implantater under huden (subdermalt). Vi forbereder nå lansering av vårt første produkt, et apparat for enkelt og trygg fjerning av implanterte P-staver hos kvinner. Dette vil gjøre det lettere for kvinner over hele verden å få fjernet P-staven på en enkel og trygg måte. Vi forventer CE-merking i løpet av dette året, og planlegger å starte salg i Norge i 2022. Vi har akkurat flyttet til nye, moderne lokaler på Lysaker, like utenfor Oslo sentrum. Se removaid.com for mer informasjon om oss og vårt produkt.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Anne Skinnemoen

Anne Skinnemoen

Senior Business Consultant
Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director