Vil du være med på å finne markedets beste talenter?


Vil du jobbe med spennende rekrutteringsprosjekter i ulike bransjer?

Som Researcher i Head4More vil du bidra til at ledende virksomheter i ulike sektorer får de riktige hodene for å lykkes inn i fremtiden. Videre får du et særskilt ansvar for å sikre gode og profesjonelle kandidatopplevelser.

Du blir en del av et dedikert og dyktig team som er opptatt av samarbeid og kompetansedeling. Hos oss er det korte beslutningsveier og høyt under taket, og alle vil bidra til at du kan bli en av Norges dyktigste researchere. Samtidig ser vi for oss at du etterhvert kan vokse inn i en konsulentrolle og ta ansvar for egen kundeportefølje.

Vil du bli en del av Head4More-familien? Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere prat!

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Delaktig i rekrutteringsprosessen fra A-Å
  • Være en aktiv bidragsyter i både interne og eksterne møter
  • Utforme stillingsannonser og medieplaner
  • Identifisere og etablere kontakt med potensielle kandidater
  • Overordnet ansvar for kandidatreisen, sørge for god opplevelse
  • Referanse- og bakgrunnssjekker
  • Superbruker av CRM og kandidathåndteringssystem (Recruitment Manager)
  • Innholdsproduksjon og redigering av Head4Mores sosiale medier og hjemmesider

Vi søker deg med høyere, relevant utdanning og gjerne noen års arbeidserfaring. Erfaring fra salg og/eller tilsvarende roller innen rekruttering, bemanning og/eller større konsulenthus er et pluss. Vi er også åpne for nyutdannede med sterk interesse for rekrutteringsbransjen og en ambisjon om å bli dyktig i research faget. Vi tror andre vil beskrive deg som en sterk relasjonsbygger som trives med mange baller i luften, og som finner nye løsninger gjennom målrettet, strukturert og analytisk innsats. Om du i tillegg har høy serviceinnstilling og selv tar initiativ, også utenfor eget ansvarsområde, vil du trives hos oss.

Du vil delta i spennende rekrutteringsprosjekter i ulike bransjer og støtte våre konsulenter ved å finne markedets beste kandidater. Som Researcher vil du henvende deg til både kunder og potensielle kandidater og du bør derfor ikke være redd for å bruke telefon som verktøy, samt være glad i å skrive på både norsk og engelsk. Vi ser for oss at du er en nytenkende og profesjonell sparringspartner, som er flink til å se muligheter både for våre kunder, kandidater og internt hos oss. Nysgjerrighet og interesse for digitale plattformer og målrettet bruk av sosiale medier er et pluss.

Høres dette spennende ut? Vi er klare for å ta deg imot og vi vil gi deg nødvendig opplæring. Ta kontakt med oss for en helt uforpliktende prat! Ring gjerne Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 000, Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813, Siril Skogbrott, tlf. 413 61 473 eller vis interesse ved å registrere deg under «søk her» så snart som mulig.Om arbeidsgiver

Head4More er et konsulentselskap som leverer tjenester innen rekruttering, lederutvikling, team- og organisasjonsutvikling og strategisk forretningsutvikling. Vårt viktigste mål er å bidra til at våre kunder lykkes med sin strategi gjennom å tiltrekke seg rett kompetanse og videreutvikle sine menneskelige ressurser. Våre kunder opplever oss som en tett og nær samarbeidspartner, og sammen løser vi både operative og strategiske utfordringer.

Head4More ble etablert i 2011, og vi har siden etablert oss som et ledende konsulentmiljø i bransjen med kompetente og motiverte konsulenter. Vi har en klar vekststrategi og en oppdragsmengde som innebærer at vi vil tilsette flere dyktige kollegaer i tiden fremover. Vi holder til i attraktive lokaler sentralt på Skøyen. Se www.head4more.no for å lese mer om oss.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director
Anne Skinnemoen

Anne Skinnemoen

Client Partner
Siril Skogbrott

Siril Skogbrott

Researcher og Business Analyst