Vil du være med å skape bærekraftige fritidsopplevelser?


Fredensborg Fritid har satt bærekraft høyt på agendaen, og vi har i vår strategi satt oss mål om å ta en bransjeledende posisjon på bærekraft innen 2025. Vi ser etter deg som brenner for bærekraft, og som trigges av å kunne gjøre hyttedrømmen og fritidsopplevelser mer bærekraftig. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å være med på å utvikle grønne løsninger hos en av bransjens ledende aktører. Vi byr på spennende utfordringer, høyt tempo og store påvirkningsmuligheter. Stillingen er nyopprettet, så du vil kunne være med å forme både rolle og arbeidsoppgaver.

Som ansvarlig for bærekraft i Fredensborg Fritid vil du ha en svært sentral rolle med tverrgående ansvar for bærekraft i selskapet. Du vil jobbe tett opp mot ledergruppen i Fredensborg Fritid, samt være en viktig sparringspartner for ledelsen ute ved destinasjonene våre. Du vil være Fredensborg Fritid sin stemme utad på bærekraft og du vil også kunne dra nytte av faglig sparring og samarbeid med andre bærekraftsressurser i Fredensborgkonsernet. Stillingen rapporterer til Leder Forretningsutvikling.

Arbeids- og ansvarsområder
 • Utvikle og forvalte Fredensborg Fritid sin bærekraftsstrategi
 • Konkretisere og utarbeide strategiens bærekraftsmål, omsette strategien til konkrete tiltak og handlingsplaner, samt følge opp og rapportere på disse
 • Initiere, eie og fasilitere bærekraftsprosjekter, inkl. etablering av prosjektteam
 • Lede prosjektene, sikre fremdrift og gjennomføring, samt måle effekter og gevinster
 • Utvikle metodikk for måling og rapportering, samt utarbeide analyser og beslutningsunderlag i forbindelse med investeringer og sentrale beslutninger innen bærekraft
 • Pådriver og bidragsyter innen bærekraft på våre destinasjoner – både strategisk og operativt
 • Bygge engasjement og kunnskap om Fredensborg Fritids og våre destinasjoners bærekraftsarbeid – både internt og eksternt
 • Representere Fredensborg Fritid og formidle vårt bærekraftsarbeid i relevante fora
Ønskede kvalifikasjoner
 • MBA/MSc innen finans, økonomi, strategi, industriell økonomi e.l
 • Helst mer enn 5 års relevant erfaring i krysningsfeltet mellom bærekraft og strategi/forretningsutvikling
 • Ønskelig med erfaring fra dedikert bærekraftsfunksjon, enten som rådgiver eller innen et større miljø
 • Ønskelig med erfaring fra strategi/analyse/ forretningsutvikling, som konsulent eller fra linjen i større virksomhet
 • Erfaring fra prosjektledelse, samt utarbeidelse av kvantitative business cases/beslutningsunderlag
 • Svært gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, på norsk og engelsk
Din erfaring gir deg et godt utgangspunkt for å styre og lede strategiske og operative prosjekter innen bærekraft – både internt i Fredensborg Fritid og lokalt på våre destinasjoner. Du jobber selvstendig, men samarbeider og kommuniserer godt med andre. Du viser trygghet når du legger frem godt gjennomarbeidede beslutningsunderlag, og din fremtoning skaper tillit blant relevante interessenter. For å lykkes i stillingen er faglig tyngde, strukturert og analytisk tilnærming, samt gjennomføringsevne nødvendig.

Hos oss er det korte beslutningsveier og du vil raskt få mye ansvar. Sammen med glade, dyktige og engasjerte kollegaer vil du få en tempofylt og hyggelig hverdag, og samtidig få en fantastisk arena for personlig og faglig utvikling. Du kan lett identifisere deg med selskapets verdier: Stolte-Modige-Engasjerte.

Fredensborg Fritid tilbyr konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø der vi jobber sammen for å sikre kontinuerlig vekst og måloppnåelse.

Det må påregnes noe reising til våre destinasjoner.

For ytterligere informasjon eller svar på spørsmål, kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved

Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling” på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Fredensborg Fritid, om ønskelig.

Om arbeidsgiver

Fredensborg er et investeringsselskap med eiendom, bolig og fritidsbolig som produkt, Europa som marked og privatpersoner i fokus. En aktiv, industriell og verdibasert eier med lang tidshorisont - dette gir ro til å velge langsiktige og gode løsninger for mennesker og investeringer.

All virksomhet relatert til fritid er samlet i Fredensborg Fritid. Selskapet har hovedfokus på destinasjonsutvikling og porteføljen består per i dag av fire store destinasjoner; Geilo, Kragerø, Turufjell (Flå) og Norefjell. Fredensborg Fritid har en tomtebank på ca. 8500 fritidsboliger, i tillegg til alpinanlegg, hoteller, restauranter, båthavner m.m. Vårt overordnete mål er å være Norges ledende aktør innen destinasjons- og fritidsboligutvikling. Dette innebærer eierskap over totalopplevelsen på destinasjonene, fra fritidsaktiviteter til matopplevelser til bosted.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Jan Petter Narvesen

Jan Petter Narvesen

Client Partner