Vil du ta ansvar for å utvikle HR systemer i et globalt selskap i vekst?


HR Business Partner, Infrastructure & Analytics

Ønsker du en sentral HR-rolle, der du får ansvar for å videreutvikle HR-systemer, infrastruktur og tredjepartsløsninger? Dette er en unik mulighet for deg som har god oversikt over HR-området, og som vil være med på et norsk industrieventyr med globale ambisjoner. Vår kunde er et ledende og hurtigvoksende norsk selskap, som har utviklet en banebrytende helseteknologi. Selskapet er allerede børsnotert, og det er knyttet store forventninger til den videre ekspansjonen.

Som HR Business Partner blir du en del av et dedikert, ambisiøst og profesjonelt HR-team på selskapets hovedkontor i Oslo. Den kraftige veksten vi står overfor gjør at ditt bidrag for å videreutvikle det strukturelle innen HR-området blir en prioritert oppgave. Vi byr på en selvstendig stilling, der du vil komme tett på selskapets kjernevirksomhet og samarbeide på tvers av avdelinger både i Norge og utlandet. Vi søker deg som er faglig sterk og som kan bli en ressurs for selskapet i årene som kommer, i jakten på å bli ledende innen fremtidens helseteknologi.

Dine viktigste ansvarsområder vil være

  • Bidra til videreutvikling av selskapets HR-strategi og oppfølging av grunnleggende HR-prosesser, performance management og organisasjonsutvikling
  • Etablere og følge opp rutiner for internkontroll, HR compliance, inkludert myndighets-, kvartals- og års- rapportering m.m. i de land der selskapet opererer
  • Utvikle, implementere og evaluere HR-faglig data, statistikk og strategisk beslutningsstøtte, fortrinnsvis gjennom bruk av digitale verktøy
  • Implementere og videreutvikle rutiner, prosesser og systemer for å sikre vekst og “best practice” på tvers av selskapet
  • Være oppdatert på relevante regler knyttet til arbeidsrett og utvikle selskapets rutiner herunder compliance, GDPR og ESG (Environmental, Social and Governance) mv.
  • Videreutvikle rutiner og interne retningslinjer rundt personaladministrativt arbeid som for eksempel kontrakter, sykefravær, pensjonsordning, forsikring, tariffavtale etc.
  • Følge opp og koordinere internasjonale lønnsprosesser, jevnlige kontakt med lønnsleverandør og revisor
  • Gjennomføre løpende lederstøtte relatert til personaladministrasjon, og bidra til implementering av gjeldende retningslinjer i prosjekter og organisasjonsinitiativ
Dine erfaringer

Vi ser etter deg med høyere relevant utdanning innen HR, juss, økonomi, administrasjon eller tilsvarende. Du har 5-10 års erfaring fra en HR-avdeling, fortrinnsvis fra internasjonale virksomheter, og har opparbeidet deg god kjennskap til arbeidsrett og relevante regler for internasjonal arbeidskraft. Videre er det viktig med erfaring fra prosjektledelse, lønnssystemer og administrativ HR for å lykkes i denne rollen. Vi verdsetter Excel kompetanse og interesse for IT og systemutvikling, samtidig som erfaring fra implementering av ulike HR-systemer vil være et pluss. Arbeidsspråket er engelsk og det er derfor avgjørende at du er behersker dette flytende skriftlig og muntlig.

Dine kompetanser

Du er strukturert, selvstendig og setter klare prioriteringer, samtidig som du har tydelig gjennomføringsevne med fokus på kvalitet og detaljer. Videre har du evnen til å tenke nytt og tar initiativ til å videreutvikle og tilrettelegge for nye rutiner. Dine gode kommunikasjonsevner gjør deg til en lagspiller som trives med å motivere og tilrettelegge for fremdrift. Du trives med høyt tempo, og liker å eie HR-prosesser fra a til å. Andre beskriver deg som en løsningsorientert person med gode forhandlingsteknikker, og en pragmatisk tilnærming for å oppnå resultater. Arbeidsoppgavene er allsidige, med en bred kontaktflate, noe som krever at du er stand til å identifisere og prioritere det som er viktig.

Teamet og organisasjonen

Som HR Business Partner blir du en del av et inkluderende og dynamisk arbeidsmiljø hvor vi heier på hverandre og finner motivasjon sammen. Vi liker at alles ferdigheter og kompetanser er unike, og er opptatt av å legge forholdene til rette for faglig og personlig utvikling. Du blir med på en spennende reise i et selskap med høye ambisjoner og får en rolle som direkte og indirekte vil bety mye for mange. Som HR Business Partner vil du rapportere til selskapets Chief Human Resources Officer.

Søknad

Virker dette som en spennende mulighet for deg? Ta gjerne kontakt med rekrutteringspartner Head4More ved Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 000 eller Siril Skogbrott, tlf. 413 61 473. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor arbeidsgiver.


Om arbeidsgiver

Head4More er et konsulentselskap som leverer tjenester innen rekruttering, lederutvikling, team- og organisasjonsutvikling og strategisk forretningsutvikling. Vårt viktigste mål er å bidra til at våre kunder lykkes med sin strategi gjennom å tiltrekke seg rett kompetanse og videreutvikle sine menneskelige ressurser. Våre kunder opplever oss som en tett og nær samarbeidspartner, og sammen løser vi både operative og strategiske utfordringer.

På vegne av kunde ser vi nå etter deg som har bredde-erfaring innen HR.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director
Siril Skogbrott

Siril Skogbrott

Researcher & Business Analyst