Vil du lede spennende prosjekter i et av Oslos ledende prosjekt- og byggelederfirmaer?


Senior Prosjektleder / Prosjektsjef

Aase Gruppen har prosjekter i samarbeid med store profesjonelle kunder, private aktører og offentlige byggherrer. Vi jobber i hovedsak med større bolig- og næringsbygg, formålsbygg, borettslag/sameier og innen eiendomsutvikling. Størrelse og kompleksitet i prosjektene øker i kombinasjon med nye gjennomføringsmodeller og samhandlingsprosesser. Vi styrker derfor teamet med en Senior Prosjektleder og en Prosjektsjef som vil få overordnet ansvar for å planlegge, lede og gjennomføre prosjekter. Er du den vi ser etter?

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver:
  • Tett og profesjonelt samarbeid med kunde for å sikre verdiskaping og måloppnåelse
  • Tidligfase utvikling og ledelse av rådgivergruppe
  • Utarbeide kontrakts- og gjennomføringsstrategi
  • Ansvar for utarbeidelse av kontraktsunderlag i samråd med rådgivere og andre aktører i prosjektet, samt kontrahering av entreprenør(er)
  • Overordnet ansvar for ledelsen av prosjektet og rapportering til kunde
  • Ledelse og koordinering av Aase sitt team og innleide ressurser i prosjekt
  • Ansvar for prosjektkalkyler, økonomi og risikostyring
  • Du bidrar aktivt i arbeidet for å styrke selskapets posisjon i markedet og til Aases markeds- og tilbudsarbeid
  • Du er engasjert i utvikling av medarbeidere og bidrar til Aases kultur for kunnskapsdeling
  • Som en del av selskapets utvidede ledergruppe, bidrar du aktivt som sparringspartner for ledelsen
Vi søker deg med høyere relevant utdanning innenfor bygg og anlegg, fortrinnsvis som sivilingeniør eller ingeniør. Du har mange års relevant prosjektledererfaring, gjerne fra

byggherre-, entreprenør- eller konsulentsiden, og har inngående innsikt i markedet. Er du arkitekt, med erfaring fra konsept- og tidligfase, er du også meget aktuell.

Du er komfortabel med å påta deg overordnet ansvar for flere store prosjekter, og evner å se forretningsmuligheter der de dukker opp. For å lykkes i rollen har du en analytisk, strategisk og kommersiell tilnærming til alle faser av et prosjekts utvikling. Du er dyktig i forhandlinger og vinner tilliten til kunden gjennom å levere kvalitet til avtalt tid. Hos oss vil du være en del av et team som jobber sammen for å sikre kvalitet, utvikling og resultater. Det er derfor viktig for oss at du kjenner deg igjen i våre verdier; samspill, entusiasme og mot, som vi arbeider etter hver dag.

Du vil komme inn i et solid selskap med vekstambisjoner. Gjennom Aase Gruppens ulike selskaper tilbyr vi kundene bred faglig kunnskap og fokus på bærekraftige løsninger. For deg som prosjektleder bidrar dette til at du ofte er med i tidligfase i prosjektene. Det er stor grad av frihet, korte beslutningsveier og gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi satser på våre medarbeidere, og vil derfor tilpasse arbeidsoppgavene til dine interesseområder.

Vi er flinke til å gjøre hverandre gode og prioriterer et godt sosialt arbeidsmiljø. Aase reiser blant annet på turer, både inn- og utland. Vi støtter Aktiv mot kreft og deltar på flere arrangementer gjennom bedriftsidrettslaget Aase Sport, blant annet Holmenkollstafetten. For å veie opp for all aktiviteten serverer vi fredagskake ukentlig!

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Aase.

Om arbeidsgiver

Aase Gruppen består i dag av tre selskaper – Prosjekt, Utvikling og Teknikk- med ingeniører, sivilingeniører og byggmestre med bred erfaring og høy kompetanse innen prosjekt- og byggeledelse, utvikling, tekniske fag og energi- og miljø. Vi jobber i alle faser, fra mulighetsstudier og prosjektutvikling til prosjektering og gjennomføring.

Aase Prosjekt er det største virksomhetsområdet i Aase. Aase Prosjekt er engasjert i utvikling og gjennomføring av større stedsutviklingsprosjekter, og både nybygg og rehabilitering av næringseiendom, boligbygg og formålsbygg. Aase Prosjekt ivaretar normalt byggherrerollen fra tidligfase til overlevert prosjekt. Aase Prosjekt har også entreprenører som oppdragsgiver og kan bistå med prosjekterings- og prosjektledelse. Kunnskap fra flere av de sentrale aktørene i verdikjeden gjør oss til en god partner for å skape verdi og gjennomføre prosjekter med måloppnåelse.

Vi er i dag cirka 50 medarbeidere, og holder til i vårt eget bygg sentralt på Helsfyr ved Fyrstikktorget. Les mer om oss på www.aase.noSe alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Jan Petter Narvesen

Jan Petter Narvesen

Client Partner