Vil du kommersialisere innovasjoner innen life science og e-helse?


Vil du bidra til å løse globale samfunnsutfordringer innen helse, energi og miljø gjennom å bringe norske innovasjoner ut på markedet?

Som Forretningsutvikler i Inven2 blir din viktigste oppgave å inngå lisensavtaler eller etablere selskaper med utgangspunkt i innovasjoner forsket frem hos Universitetet i Oslo, Oslo Universitetssykehus og andre helseforetak. Dette er en unik mulighet for deg som vil være med å bringe det fremste av norsk forskning og innovasjon innen livsvitenskap ut på markedet!

Sammen med kolleger er du med å beslutte hvilke prosjekter som skal tas inn i Inven2s portefølje, basert på forskningens kommersielle potensial. Dine kolleger vil så ta prosjektledelsen for å bringe innovasjonen nærmere en kommersialisering, før du igjen kommer inn i prosessen for å vurdere alternative forretningsstrategier - i form av selskapsetablering eller utlisensiering av teknologien til eksisterende selskaper. Dette innebærer å identifisere potensielle kjøpere, bygge opp og holde salgspitcher, initiere, lede og sluttføre forhandlingsprosessene og stå for deler av life cycle management av de inngåtte avtalene. Dine forhandlingsparter vil være eksisterende industri, gründere og investorer. Det er en fordel om du har kjennskap til ulike investormiljøer og erfaring med å samarbeide med private aktører som investerer i selskaper i oppstarts- og tidlig vekstfase.

Øvrige kvalifikasjoner som vi ønsker at du har:

  • Relevant utdanning på masternivå eller høyere, gjerne innen livsvitenskaplige fag

  • God forretningsforståelse og erfaring med strukturert prosjektledelse

  • Erfaring med salg og/eller lisensforhandlinger, eller annen relevant kommersiell erfaring fra næringslivet

  • Erfaring med utvikling av forretningsplaner, etablering av oppstartsselskaper og innhenting av kapital

  • Kjennskap til utvikling av nye legemidler, medisinsk teknologi eller andre produkter innen livsvitenskap er en fordel, da vi har et spesielt sterkt økosystem innen dette feltet

  • Flytende i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Vi ser etter deg som har en utadvendt, energisk personlighet og som kan finne kreative løsninger for å kommersialisere norske innovasjoner. Du må trives med å ha mange baller i luften, da du vil jobbe med salgs- og lisensieringsprosessen for flere oppfinnelser samtidig. Videre er gode kommunikasjonsegenskaper og relasjonsbyggende egenskaper en forutsetning for å lykkes.

I Inven2 får du en samfunnsnyttig og ansvarsfull rolle der du vil arbeide i et team med andre forretningsutviklere, prosjektledere, advokater og eksperter i patentering. Vi er et av Norges største teknologioverføringskontorer, og dine kolleger holder et høyt faglig nivå. Arbeidsmiljøet er stimulerende og aktivt, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Opplæring vil gis for at du raskt skal bli selvstendig i rollen. Gode pensjons- og forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser for øvrig.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813, Marie Ødegaard, tlf 926 82 293 eller Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 000. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under ”søk” eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Inven2.Om arbeidsgiver

Inven2 er etablert for å ivareta og videreutvikle norsk nyskaping, og står på spranget til en helt ny fase. Vi bygger bro mellom fremragende forskning og fremtidens industri. Inven2 er Norges største aktør innen kommersialisering av forskning og eies av Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus Inven2 betjener Ahus og alle de andre helseforetakene i Helse Sør-Øst . Inven2 bidrar til nyskaping i Norge ved å utvikle arbeids- og forskningsresultater til nyttige produkter med kommersiell verdi. Ved profesjonell vurdering av markedet og valg av optimal forretningsstrategi skaper vi muligheter for utlisensiering til eksisterende industri eller etablering av nye selskaper. Ny næringsvirksomhet gir verdier for samfunnet og genererer inntekter for videre forskning.

En viktig del av arbeidet vårt er å sikre patentbeskyttelse og ivareta immaterielle rettigheter for våre eiere. Vi velger ut kommersialiserbare ideer og gjør dem investerbare. Vi er 31 kompetente og dedikerte medarbeidere, som holder til i moderne lokaler i Forskningsparken i Oslo.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Anne Skinnemoen

Anne Skinnemoen

Senior Business Consultant
Marie Victoria Ødegaard

Marie Victoria Ødegaard

Business Analyst/Researcher
Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director