Vil du jobbe med strategisk innkjøp i en av Norges ledende handelsbedrifter?


Produktsjef Baderom

Er du forretningsorientert, god i forhandlinger og har forståelse for markedstrender? Er du Brødrene Dahls nye Produktsjef?

Brødrene Dahl har i alle år levert gode resultater og vært en stabil aktør som en av Norges ledende handelsbedrifter. I tråd med dette har Brødrene Dahl videre høye ambisjoner og store mål for fremtiden. Vi tilbyr en viktig nøkkelrolle i Brødrene Dahl hvor du vil få det overordnede ansvaret for å skape vekst og lønnsomheten på egne produktkategorier. Som produktsjef vil du ha ansvar for å blant annet identifisere produkter, ta kategoribeslutninger og gjennomføre sortimentsutvikling. Du vil ha direkte kontakt med produsenter og leverandører, være ansvarlig for å drive forhandlinger og avtaler, samtidig som du vil få muligheten til å sette ditt fingeravtrykk på vårt produktsortiment. Dette er en kommersiell og spennende rolle som vil inkludere ansvar for markeds- og prisovervåking, for å påse at Brødrene Dahl til enhver tid har konkurransedyktig priser i markedet. Stillingen rapporterer til Kategorisjef Baderom, og vil bli understøttet av logistikkavdeling, innkjøpsavdeling og salgs- og markedsavdeling.

Som produktsjef kommer du inn i et faglig sterkt team preget av ønske og vilje til å skape resultater som kjennetegnes av raushet og faglig integritet, med fokus på kunnskapsdeling på tvers. Brødrene Dahl har fokus på en bærekraftig produktsyklus og du vil ha mulighet til å jobbe med utarbeidelse og videreutvikling av produkt- og salgskonsepter. Brødrene Dahl tilbyr konkurransedyktige betingelser som omfatter meget gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm. Vil du bli en del av teamet vårt?

Viktige arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
  • Ansvar for leverandøravtaler/-betingelser, og forhandlinger som sikrer at Brødrene Dahl er konkurransedyktige
  • Ansvarlig for løpende sortimentsutvikling, leverandøroppfølging og priskalkyler
  • Ansvarlig for markeds- og prisovervåking i henhold til markedsutvikling
  • Initiere, gjennomføre og følge opp salgs- og markedsaktiviteter
  • Evaluere og introdusere nye produkter/produktgrupper og leverandører
Vi søker deg med god markedsforståelse og som ønsker å bygge en karriere som produktsjef. Har du erfaring fra tilsvarende rolle som produkt-, kategori-, innkjøps- eller sortimentsansvarlig, er det et pluss, men ikke et krav. Du har gjerne utdanning innenfor økonomi, salg/markedsføring, logistikk eller innkjøp, men relevant erfaring vil kunne kompensere for manglende utdanning. For å lykkes i rollen bør du ha god økonomisk forståelse, erfaring med prising og være vant til å bruke Excel som arbeidsverktøy. Vi ser etter deg som har forståelse for markedstrender, kan sette seg inn i forbrukernes hoder og evner å ta selvstendige beslutninger. Det kan også være en fordel å ha en interesse for tekniske fag, men dette er ikke et krav. Om du er en pådriver i prosjekter, en bevisst lønnsomhetsskaper og har et øye for det estetiske, er dette stillingen for deg!

Høres dette interessant ut, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926, eller Anna Reiersen, tlf. 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Brødrene Dahl om ønskelig.

Om arbeidsgiver

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Ventilasjon, Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Selskapet har 1200 ansatte, 60 utsalgssteder med et landsdekkende logistikksystem og 8 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse. Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Brødrene Dahl AS har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. De har mer enn 1100 medarbeidere fordelt over hele landet sitt daglige virke. Fra små, lokale servicesentre med 2 ansatte til det store sentrallageret med en mannskapsstyrke på over 200 som jobber døgnet rundt.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Sylvia Maria Sørensen

Sylvia Maria Sørensen

Senior Business Consultant
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Business Analyst/Researcher