Vil du jobbe med regnskap og økonomi hos Europas største leverandør av geoenergi?


Vil du bidra til lønnsomhet og vekst i et ambisiøst selskap?

Ønsker du en sentral rolle i utviklingen av Rototecs økonomifunksjon? Vi står overfor store vekst- og utviklingsmuligheter både nasjonalt og internasjonalt, og ønsker å styrke det norske teamet med en analytisk og strukturert Accounting Manager. Du får ansvaret for den lokale økonomistyringen i Rototec, og tilsvarende ansvar i et søsterselskap innen rådgivning og prosjektledelse. Du vil rapportere til CFO i Finland, men inngår til daglig i den norske organisasjonen. Som en del av det nordiske teamet vil du få mulighet til å jobbe med konsernrelaterte utviklingsprosjekter og prosessforbedringer innenfor regnskap og økonomi.

Arbeids- og ansvarsområder:

  • Regnskap fra A-Å, inkludert årsavslutning
  • Koordinering av lønnsgrunnlag
  • Finansielle analyser
  • Likviditetsstyring, rapportering og forecasting
  • Implementering og videreutvikling av selskapets regnskaps- og økonomisystemer
  • Dialog med revisor, koordinering og ivaretakelse av bankforbindelser
  • Ad hoc-oppgaver

Vi søker deg med minimum 5 års erfaring fra regnskap og økonomi. Du ser sammenhengen mellom økonomistyring og operativ drift, forstår viktigheten av gode bankforbindelser og trives med å være hands-on. Andre beskriver deg gjerne som selvgående og uredd, og du har god systemforståelse innenfor økonomi- og prosjektstyringssystemer.

Som Accounting Manager i Rototec, kommer du inn i en nyopprettet stilling med en unik mulighet til å utvikle en sterk og profesjonell økonomifunksjon i et internasjonalt og ambisiøst selskap.

Er du den vi ser etter? Kontakt gjerne vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen (tlf. 934 68 158) eller Kristine Skare (tlf. 977 25 167). Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under ”søk her” eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Rototec.

Om arbeidsgiver

Rototec er en innovativ pioner innen geoenergi. Selskapet tilbyr profesjonell, fleksibel og sikker boring av geoenergibrønner. Vi har boret mer enn 60 000 energibrønner i Norden. Dette gjør oss til Europas største og mest erfarne leverandør av geoenergisystem-installasjoner. Bærekraft er kjernen i Rototec sin virksomhet. Vår målsetting er at hele vår virksomhet skal være gjennomsyret av bærekraft og samsvare med både Norges og EUs klimamål slik at vi sammen kan bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. Rototec omsetter på konsernnivå for 60 millioner Euro og har 120 ansatte. Det norske datterselskapet, Rototec AS, består av 22 ansatte, med en omsetning på NOK 75 millioner.

I 2021 kjøpte Formica Capital opp Rototec. Selskapet investerer kun i selskaper og virksomheter med langsiktige og bærekraftige løsninger og produkter som oppfyller de globale klimamålene.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Jan Petter Narvesen

Jan Petter Narvesen

Client Partner
Kristine Skare

Kristine Skare

Researcher & Business Analyst