Vil du jobbe med markedsledende produkter?


Ambisiøs og løsningsorientert Distriktsansvarlig

Wilo opplever positiv utvikling i det norske markedet og søker en distriktsansvarlig med ansvar for Oslo, Akershus og Østfold. Du blir en del av et kompetent og ambisiøst team, med et stort internasjonalt konsern i ryggen. I Wilo får du muligheten til å jobbe med markedsledende produkter og bidra aktivt til selskapets videre vekst.

Primære ansvarsområder:

  • Aktivt bearbeide prosjektmarkedet, VVS-installatører, grossister, rådgivende ingeniører og eiendomsbesittere
  • Ha god oversikt over nye utbyggingsprosjekter i distriktet og følge opp de sentrale aktørene i prosjektet
  • Sikre at kunder, samarbeidspartnere og konsulenter til enhver tid er orientert om nye produkter og løsninger
  • Være en viktig og konstruktiv bidragsyter til kundene for å finne de beste og mest konkurransedyktige løsningene
  • Bidra internt i salgsteamet med erfaring og løsninger
  • Delta på kundearrangementer og messer
  • Arrangere kurs og treninger i Wilo sine lokaler eller ute hos kunden

Vi ser gjerne at du har utdanning som rørlegger, innen kjøling eller elektro, og at du lett tilegner deg ny teknisk kompetanse. Du har erfaring fra salg og trives med en selvstendig og aktiv arbeidshverdag. Bransjekunnskap og nettverk innenfor VVS-bransjen anses som en fordel, men ikke et krav. Andre beskriver deg gjerne som løsningsorientert og energisk, og du trives i samhandling med andre mennesker og deler gjerne kunnskapen du besitter.

I Wilo vil du oppleve et svært godt arbeidsmiljø, med feiringskultur og stort engasjement. Vi skaper samhold og vi er opptatt av å spille hverandre gode. Du blir hørt, dine bidrag verdsettes, og vi vil sørge for at du får den støtten du trenger for å lykkes.

Dersom du ønsker å høre mer om stillingen, ta gjerne kontakt med Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Kristine Skare, tlf. 977 25 167. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Wilo.Om arbeidsgiver

WILO er en ledende produsent av pumper og pumpesystemer innen varme, kjøle og klimateknikk, vannforsyning og håndtering av spill- og avløpsvann.

Foretaket ble grunnlagt i 1872 av Louis Opländer, er representert i mer enn 60 land i Europa, Amerika, Asia og Afrika, og sysselsetter over 8200 medarbeidere på verdensbasis. I 2021 utgjorde omsetningen 1.700 millioner Euro. I Norden omsetter vi for over 550 millioner fordelt på Sverige, Finland, Danmark og Norge.

I Norge har selskapet 11 medarbeidere og holder til i moderne lokaler i Alf Bjerckes vei i Oslo.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Kristine Skare

Kristine Skare

Recruitment Consultant
Jan Petter Narvesen

Jan Petter Narvesen

Client Partner