Vil du bli en del av et internasjonalt og innovativt konsern?


Forstår du viktigheten av å ha kunden i fokus?

Stokvis Tapes Norge søker en løsningsorientert og selvstendig Account Manager som kan ivareta nye og eksisterende kunder i det norske markedet. Du blir en del av en sterk nordisk merkevare med store vekstmuligheter. Som Account Manager får du mulighet til å være Stokvis sitt ansikt utad og bli et viktig bindeledd overfor våre kunder.

Sentrale ansvarsområder og oppgaver:

  • Etablere relasjoner, avdekke behov og finne gode løsninger hos både nye og eksisterende kunder
  • Tett og frekvent oppfølging av kundeporteføljen
  • Planlegge og gjennomføre salgsfremmende tiltak
  • Være en aktiv bidragsyter til et godt og salgsorientert miljø i det norske teamet
  • Du bearbeider kunder og prosjekter over hele Norge
  • Være oppdatert på produktspekteret, se mulige applikasjoner og bruksområder

Vi søker deg med erfaring fra lignende roller, gjerne innen bygg og anlegg eller industri. Siden mye av omsetningen går via forhandlere/proff-kjeder er det fint dersom du har forståelse for salg ut av butikk. Du er ambisiøs, løsningsorientert og forretningsorientert, og forstår viktigheten av å ha kunden i fokus. Andre beskriver deg gjerne som strukturert, troverdig og målrettet, og du evner å bygge tillit og sterke mellommenneskelige relasjoner.

Hos oss i Stokvis Tapes Norge tror vi på tillitsbasert ledelse, der du får muligheten til å forme din egen arbeidshverdag. Du får god opplæring og de verktøyene du trenger for å lykkes, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, bonus, egen bilordning og gode karrieremuligheter i konsernet.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Kristine Skare, tlf. 977 25 167. Vis interesse ved å registrere din CV under “søk her” eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Stokvis Tapes.Om arbeidsgiver

Stokvis Tapes er en del av ITW (Illinois Tools Works) og tilbyr skreddersydde løsninger med selvklebende tape til blant annet biler, helsevesen, industri, bygg og anlegg og elektronikk. Konsernet fokuserer på miljøvennlige og bærekraftige produkter. Stokvis opererer i over 20 land, og vi kan derfor tilby kunden en perfekt kombinasjon av lokal tilstedeværelse og internasjonal ekspertise, gjennom våre lidenskapelige, entusiastiske og kundeorienterte medarbeidere. Med over 50 års bransjeerfaring, tilbyr vi innovative og fleksible løsninger som imøtekommer bransjens mest krevende oppgaver. Det norske salgskontoret inngår i Stokvis Tapes Nordic, med 90 ansatte og € 40 millioner i årlig omsetning.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Jan Petter Narvesen

Jan Petter Narvesen

Client Partner
Kristine Skare

Kristine Skare

Researcher & Business Analyst