Vil du bli en av Norges beste headhuntere?


MANAGEMENT CONSULTANTS

Vil du bli en av Norges beste headhuntere?

Vi ønsker å utvikle neste generasjons headhuntere, og søker derfor etter innovative, forretningsorienterte og energiske konsulenter. Vi søker deg som ser verdien av å forstå personlighetens betydning for innsats, prestasjon og resultater, og som har en indre motivasjon om å kunne bli blant Norges beste headhuntere!

Dette er jobben for deg som er god på å etablere relasjoner, og som skaper tillit slik at du blir en naturlig rådgiver for beslutningstakere og HR-ledere på tvers av sektorer og bransjer. Du er nysgjerrig, uredd, verbalt sterk og analytisk. Dette hjelper deg i å identifisere nye klienter og posisjonere selskapet for utfordrende oppdrag. Din høyere, relevante utdanning og tidligere arbeidserfaring gjør deg i stand til å forstå hvilke menneskelige innsatsfaktorer som må på plass for å realisere virksomheters strategi.

Gjennom gode virksomhets- og rolleanalyser, som du omsetter til kravspesifikasjoner og innsalgsargumenter for de rette kandidatene, vil du bygge bro mellom kandidatmarkedet og våre klienter. På veien vil du involveres i kandidatattraheringen gjennom moderne, målrettede search og utforming av stillingsannonser og employer branding aktiviteter. Vi vil sertifisere deg på evne- og personlighetstester som vil understøtte målrettede dybdeintervjuer, der du både selekterer og rangerer kandidater. Disse vil du presentere for oppdragsgivere og bidra som rådgiver når endelige beslutninger om ansettelser skal fattes.

Det er naturlig at du bidrar i forhandlingene for å lande ansettelsesavtalene, og gjennom vårt unike intro-coaching program, vil du bidra til at de nyansatte trives, komme raskt inn i jobben og skape verdi. Med deg på veien har du noen av Norges mest erfarne headhuntere og forretningsrådgivere, som vil gjøre alt de kan for at du skal bli best mulig, trives og lykkes hos oss.

Høres dette spennende ut?

Er du klar for å realisere ditt eget potensiale, og skape god verdi for både ansatte og virksomheter?

Ta en uforpliktende telefon til en av oss, så kan vi fortelle deg mer om denne spennende muligheten!

Vi er klare for å ta deg imot og vi vil gi deg nødvendig opplæring. Ring gjerne Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 00 eller Jan Petter Halvorsen, tlf. 952 99 077 for utfyllende informasjon. Vis interesse ved å registrere deg under «søk her» så snart som mulig.

Om arbeidsgiver

Med utgangspunkt i selskapets egenutviklede returnonpeople®-filosofi, leverer konsulenthuset Head4More AS tjenester som bidrar til optimalisert verdiskapning gjennom å bygge bro mellom de menneskelige innsatsfaktorene og virksomhetenes strategier. Våre tjenester er organisert i fire forretningsområder: Rekruttering og utvelgelse, Leder- og prestasjonsforbedring, Organisasjons- og teamutvikling, samt Strategisk endring og forretningsutvikling. Head4More ble etablert i 2011, og er i dag en ledende aktør i det nordiske konsulentmarkedet. Vi har en klar vekststrategi og en oppdragsmengde som innebærer at vi vil tilsette flere dyktige kollegaer i tiden fremover. Vi holder til i attraktive lokaler sentralt på Skøyen. Se www.head4more.com for utfyllende selskapsinformasjon.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director
Jan Petter Halvorsen

Jan Petter Halvorsen

Client Partner