Vil du bli en av Norges beste headhuntere?


Vil du videreutvikle deg innen rekruttering i ulike bransjer?

Vil du hjelpe norske virksomheter til suksess gjennom å få de rette menneskene på plass? Vil du bidra til at mennesker får utviklet sitt potensial i en organisasjonskultur som passer dem? I Head4More ønsker vi å utvikle neste generasjons headhuntere, og søker derfor etter nytenkende, forretningsorienterte og energiske konsulenter. Vi søker deg som forstår personlighetens betydning for innsats, prestasjon og resultater, og som har en indre motivasjon om å kunne bli blant Norges beste headhuntere!

Dette er jobben for deg som er god til å etablere relasjoner som skaper tillit, og som blir en naturlig rådgiver for beslutningstakere og HR-ledere på tvers av sektorer og bransjer. Du er nysgjerrig, uredd, verbalt sterk, analytisk og trigges av å identifisere nye klienter og nye oppdrag for Head4More. Din høyere, relevante utdanning og tidligere arbeidserfaring gjør deg i stand til å forstå hvilken kompetanse og personlige egenskaper som må på plass for å realisere virksomheters strategi.

Hva kan du forvente?

Gjennom rekrutteringsprosjekter i ulike bransjer vil du ta ansvar for alle deler i rekrutteringsprosessen og opparbeide din egen kundeportefølje. Med andre ord vil du som Recruitment Consultant bygge bro mellom kandidatmarkedet og våre kunder. Gjennom moderne, målrettede search og utforming av stillingsannonser skal vi sammen finne de rette hodene. Som kollegaer har du noen av Norges mest erfarne headhuntere og forretningsrådgivere, som vil gjøre alt de kan for at du skal bli best mulig, trives og lykkes hos oss.

Du blir en del av et dedikert og dyktig team hvor samarbeid og kompetansedeling er en del av kulturen. Hos oss er det korte beslutningsveier og høyt under taket. Vi er klare for å ta deg imot og vi vil gi deg nødvendig opplæring for at du skal bli en av Norges beste headhuntere. Samtidig vil du få stor påvirkningskraft og eierskap til egne arbeidsoppgaver. Du vil få muligheten til å forme din egen rolle, enten du vil jobbe 100% med rekruttering eller bistå kundene med andre konsulenttjenester.

Høres dette spennende ut? Ta en uforpliktende telefon til en av oss, så kan vi fortelle deg mer om denne spennende muligheten! Ring gjerne Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 00 eller Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813 for utfyllende informasjon. Vis interesse ved å registrere deg under «søk her» så snart som mulig.Om arbeidsgiver

Head4More er et konsulentselskap som leverer tjenester innen rekruttering, lederutvikling, team- og organisasjonsutvikling og strategisk forretningsutvikling. Vårt viktigste mål er å bidra til at våre kunder lykkes med sin strategi gjennom å tiltrekke seg rett kompetanse og videreutvikle sine menneskelige ressurser. Våre kunder opplever oss som en tett og nær samarbeidspartner, og sammen løser vi både operative og strategiske utfordringer.

Head4More ble etablert i 2011, og vi har siden etablert oss som et ledende konsulentmiljø i bransjen med kompetente og motiverte konsulenter. Vi har en klar vekststrategi og en oppdragsmengde som innebærer at vi vil tilsette flere dyktige kollegaer i tiden fremover. Vi holder til i attraktive lokaler sentralt på Skøyen. Se www.head4more.no for å lese mer om oss.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director
Anne Skinnemoen

Anne Skinnemoen

Client Partner