Vil du bidra til å effektivisere og skalere opp produksjonen av et verdensledende medisinsk produkt?


Utviklingsingeniør

Mekanikk/design/produksjonsteknikk

Medistim er markedsleder innen sitt felt og har utviklet avansert teknologi som hjelper hjertekirurger over hele verden i de mest kritiske øyeblikkene under operasjoner. Teknologien gir klinisk relevant informasjon, som hjelper kirurgen til å ta bedre beslutninger i operasjonsstuen. Produktene våre er anerkjent og i bruk hos de fremste hjerte- og kar-kirurgene i verden.

Vi har en sterk markedsposisjon og jobber kontinuerlig for å videreutvikle våre produkter. De kommende årene har vi store ambisjoner for skalering og videreutvikling av våre produkter og produksjonsprosesser. Målet vårt er å sikre høy innovasjonstakt og kostnadseffektiv produksjon, samtidig som vi møter de strenge regulatoriske kravene knyttet til utvikling og fremstilling av medisinsktekniske produkter.

I den forbindelse søker vi til vårt mekaniske team en utviklingsingeniør for produktutvikling med spesielt fokus på design for effektiv produksjon. Du vil være en del av utviklingsavdelingen som teller 13 dyktige kolleger innenfor disiplinene programvare, ultralyd, elektronikk, mekanikk samt prosjektledelse. Som utviklingsingeniør i Medistim får du en meningsfull jobb, der du vil bidra til å forlenge og forbedre livet til hjerte- og kar-pasienter over hele verden.

Sentrale arbeidsoppgaver:
  • Produktutvikling på ultralydprober med fokus på «design for automated assembly»
  • Produktutvikling på våre ultralydsystemer
  • Tegningsunderlag og dokumentasjon, vedlikehold og livsløpsaktiviteter
  • Bidra til å sette opp nye produksjonsprosesser i produksjon for automatisering
  • Støtte produksjonsavdeling under igangsettelsen av nytt produksjonsunderlag
  • Oppdatering av prosedyrer og annen dokumentasjon
  • Støtte til produksjonsavdeling ved problemer i produksjonen
  • Vedlikehold av softwareverktøy som CAD, PDM etc.
Vi søker deg med høyere relevant utdanning innen mekaniske fag, industridesign/konstruksjon eller produksjonsteknologi. Erfaring fra medisinsk- eller annen regulert industri er en fordel, gjerne innen disipliner som elektronikk, akustikk, produksjonsteknikk og kvalitetssikring. Du har erfaring med produksjonsteknologi (støpeprosesser, produksjonsoptimalisering, robotteknikk, produksjonslinje, metodikk for kvalitetsoppfølging i produksjon), og gjerne «Design for Automated Assembly». Har du også noe materialkunnskap om plast og kjennskap til CAD/CAM og Production Documentation Systems (SolidWorks eller tilsvarende), så er det et ekstra pluss.

Som person er du en åpen og inkluderende lagspiller som liker å jobbe i team og tverrfaglige prosjekter. Du trives med å være «hands-on», og har ikke noe imot å ta i et tak også utenfor dine primæroppgaver. Om du også er nysgjerrig og liker å holde deg oppdatert på teknologifronten, så har du gode forutsetninger for å lykkes hos oss.

Vi er stolte av at vi i Medistim er med på å forme fremtidens standard for klinisk praksis. Hos oss får du gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, og du blir del av et hyggelig, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø, preget av kompetente medarbeidere og korte beslutningsveier. Vil du være med å gjøre en forskjell? Da hører vi gjerne fra deg!

Som Utviklingsingeniør vil du rapportere til Vice President R&D i Oslo, men jobbe tett med produksjonen i Horten. Primærarbeidssted kan derfor være enten i Oslo eller Horten.

For ytterligere informasjon eller svar på spørsmål, kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved Silje Mikalsen, tlf 915 75 443, Bjørn Brudevoll, tlf 468 00 000 eller Marie Ødegaard, tlf 926 82 293. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Medistim om ønskelig.

Om arbeidsgiver

Medistim ASA utvikler, produserer og selger verdensledende teknologi for intraoperativ måling av blodstrøm og ultralyd avbildning. Selskapet har en sterk markedsposisjon i Norden, Europa og Japan, mens USA, Kina og India er viktige vekstmarkeder. Medistim leverer produktene MiraQ Cardiac og MiraQ Vascular i et globalt marked. Produktene bidrar til å redusere risiko og øke kvalitet og effektivitet i hjerte-, kar- og transplantasjonskirurgi. Produktene våre gir klinisk relevant informasjon som gir kirurgen bedre grunnlag for beslutninger under operasjoner.

Medistim hadde en omsetning på 360 millioner i 2019 og har hatt sterk vekst i omsetning og resultat de siste årene. Selskapet er notert på Oslo Børs, har hovedkontor i på Økern i Oslo, produksjon i Horten og datterselskaper i Norge, Danmark, Tyskland, Spania, UK og USA.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Silje A. Mikalsen

Silje A. Mikalsen

Senior Business Consultant
Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director