Vi søker en programvareutvikler som ønsker å jobbe med et produkt som er anerkjent av verdens fremste kirurger og elsket av investorene. Tar du utfordringen?


Programvareutvikler på utkikk etter en meningsfull jobb?

Medistim er markedsleder innen sitt felt og har utviklet avansert teknologi som hjelper hjertekirurger over hele verden i de mest kritiske øyeblikkene under operasjoner. Teknologien gir klinisk relevant informasjon, som hjelper kirurgen til å ta bedre beslutninger i operasjonsstuen. I samarbeid med de fremste hjertespesialistene i verden og helsepersonell jobber vi kontinuerlig for å videreutvikle våre produkter. Vårt utviklerteam har en uformell tone, men vi stiller høye krav til oss selv og våre produkter da vi møter sterke fagmiljø hver dag. Markedet er i sterk utvikling og vi har mange spennende prosjekter foran oss. Derfor skal vi nå styrke laget med enda en utvikler som kan bli en del av teamet. Du vil bli en del av et team på seks programvareutviklere med ansvar for både nyutvikling og vedlikehold, og som rapporterer til Vice President R&D.

Hovedoppgaven vil være design og implementering av programvare på Medistims produkter, samt feilretting, vedlikehold og livsløpsaktiviteter. Med totalansvar for programvaren på produktene våre, vil oppgavene til utviklerteamet spenne over et vidt spekter fra utvikling av brukergrensesnitt til signalbehandling, ultralyd bildedannelse, datasikkerhet og nettverkskommunikasjon.

Vi ser etter deg med relevant høyere utdanning (informatikk, kybernetikk el.l), noen års erfaring med programvareutvikling og som elsker produktutvikling.

Det er en fordel om du har erfaring fra utvikling av medisinsk utstyr eller annen regulert industri som biotech, olje & gass, forsvar el.l, slik at du har forståelse for kravene til dokumentasjon, risikostyring og testing som vi må forholde oss til under utvikling av medisinsk-teknisk utstyr.

I tillegg er det ønskelig at du har kompetanse innen flere av følgende områder:
  • God forståelse for objektorientert programmering, analyse og design
  • Erfaring i utvikling på Windows plattform, gjerne med kjennskap til WinUI og XAML
  • God kjennskap til Microsoft Visual Studio og C++
  • Erfaring med frontend/backend utvikling
  • Kjennskap til bruk av databaser og SQL
  • Interesse for maskinlæring
  • Kjennskap til medisinsk ultralyd
Som person er du opptatt av kvalitet og bryr deg om ditt fagområde. Du er nysgjerrig, og evner å jobbe strukturert og nøyaktig og har gode kommunikasjonsferdigheter på engelsk, både skriftlig og muntlig. Du trives med å jobbe tverrfaglig i prosjektgrupper, samtidig som du setter pris på å dyp-dykke og jobbe selvstendig. Hos oss er det viktig at du har egne idéer og tør å utfordre - da blir vi bedre sammen!

Vi er stolte av at vi i Medistim er med på å forme fremtidens standard for klinisk praksis. Hos oss får du gode faglige utviklingsmuligheter, og du blir del av et hyggelig, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø, preget av kompetente medarbeidere og korte beslutningsveier. Vi eier produktene våre og styrer utviklingsprosessene sammen med resten av organisasjonen, fra begynnelse til slutt. Vil du være med å utgjøre en forskjell? Da hører vi gjerne fra deg!

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Silje A. Mikalsen, tlf. 915 75 443 eller Marie Victoria Ødegaard, tlf. 926 82 293. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under ”søk” eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Medistim.

Om arbeidsgiver

Medistim ASA utvikler, produserer og selger verdensledende teknologi for intraoperativ måling av blodstrøm og ultralyd avbildning. Selskapet har en sterk markedsposisjon i Norden, Europa og Japan, mens USA, Kina og India er viktige vekstmarkeder. Medistim leverer produktene MiraQ Cardiac og MiraQ Vascular i et globalt marked. Produktene bidrar til å redusere risiko og øke kvalitet og effektivitet i hjerte-, kar- og transplantasjonskirurgi. Produktene våre gir klinisk relevant informasjon som gir kirurgen bedre grunnlag for beslutninger under operasjoner.

Medistim hadde en omsetning på 360 millioner i 2020 og har hatt sterk vekst i omsetning og resultat de siste årene. Selskapet er notert på Oslo Børs, har hovedkontor i på Økern i Oslo, produksjon i Horten og datterselskaper i Norge, Danmark, Tyskland, Spania, UK og USA.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Silje A. Mikalsen

Silje A. Mikalsen

Senior Business Consultant
Marie Victoria Ødegaard

Marie Victoria Ødegaard

Business Analyst/Researcher