Trigges du av rekruttering og coaching i ulike bransjer?


Motiveres du av å hjelpe virksomheter til suksess ved å finne de rette hodene?

Vi er i vekst og søker en nytenkende, forretningsorientert og energisk konsulent. Som Recruitment Consultant i Head4More får du mulighet til å utfordre og forme din egen hverdag og Head4More, i grensesnittet mellom rekruttering, coaching og organisasjonsutvikling.

Gjennom rekrutteringsprosjekter i ulike bransjer vil du ta ansvar for alle deler av prosessen. Dine viktigste ansvarsområder blir å bygge bro mellom kandidatmarkedet og våre kunder, samt opparbeide din egen kundeportefølje. Hos oss blir du en del av et tverrfaglig, dedikert og dyktig team, hvor samarbeid og kompetansedeling er en del av kulturen. Det er korte beslutningsveier, høyt under taket og mulighet for å bistå kunder med andre konsulenttjenester.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Ansvar for egne rekrutteringsprosesser fra A-Å
  • Lede kundemøter og utarbeide kravspesifikasjoner
  • Annonsering og markedsføring
  • Gjennomføre intervjuer og referansesjekker
  • Utføre personlighetstester
  • Sørge for at kunder og kandidater får en god opplevelse gjennom hele prosessen
  • Identifisere nye kunder, samt gjennomføre salgsaktiviteter
  • Kundeoppfølging og introcoaching av kandidater

Vi søker deg med høyere utdanning, relevant erfaring og et kommersielt engasjement. Dette er jobben for deg som er god til å etablere tillit og relasjoner. Du trives i rollen som rådgiver for beslutningstakere og HR-ledere på tvers av sektorer og bransjer. Andre beskriver deg som nysgjerrig, uredd, verbalt sterk, analytisk, og du trigges av å identifisere nye klienter og oppdrag. Samtidig forstår du personlighetens betydning for innsats, prestasjon og resultater, og har en indre motivasjon om å bli en av Norges beste headhuntere.

Vil du bli med på laget? Send en søknad eller ta kontakt med Kristine Skare (tlf. 977 25 167), Siril Skogbrott (tlf. 413 61 473) eller Bjørn Brudevoll (tlf. 468 00 000) for en hyggelig og uforpliktende samtale.Om arbeidsgiver

Head4More er et konsulentselskap som leverer tjenester innen rekruttering, lederutvikling, team- og organisasjonsutvikling og strategisk forretningsutvikling. Vårt viktigste mål er å bidra til at våre kunder lykkes med sin strategi gjennom å tiltrekke seg rett kompetanse og videreutvikle sine menneskelige ressurser. Våre kunder opplever oss som en tett og nær samarbeidspartner, og sammen løser vi både operative og strategiske utfordringer.

Head4More ble etablert i 2011, og vi har siden etablert oss som et ledende konsulentmiljø i bransjen med kompetente og motiverte konsulenter. Vi har en klar vekststrategi og en oppdragsmengde som innebærer at vi vil tilsette flere dyktige kollegaer i tiden fremover. Vi holder til i attraktive lokaler sentralt på Skøyen. Se www.head4more.no for å lese mer om oss.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Kristine Skare

Kristine Skare

Researcher & Business Analyst
Siril Skogbrott

Siril Skogbrott

Researcher & Business Analyst
Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director