Ønsker du en sentral og viktig rolle i et nordisk team?


Vil du bli med å posisjonere en markedsledende og internasjonal merkevare med fokus på bærekraft?

Metsä Tissue søker en resultatorientert og proaktiv Brand Manager som kan styrke Lambi og Serlas markedsposisjon i det norske og danske dagligvaremarkedet. Du blir en del av en spennende og dynamisk organisasjon med flat struktur, der du vil samarbeide med dyktige kollegaer både internt i Norge og Danmark, samt på tvers av nordiske landegrenser. Som Brand Manager i Metsä Tissue får du mulighet til å påvirke og utvikle sentrale brandstrategier, og videreutvikle dine faglige og personlige egenskaper.

Sentrale ansvarsområder og oppgaver:
  • Implementere sentralt utarbeidede brandstrategier i det norske og danske markedet
  • Ansvar for marketingplanen i Norge og Danmark, og sikre at aktivitetene gjennomføres optimalt
  • Analyse av marketingaktivitene og iverksette nødvendige tiltak for forbedringer
  • Aktivt påvirke utviklingen av den sentrale, nordiske brand-strategien
  • Valg av de rette kanaler og medier, kontakt og samarbeid med lokale mediebyråer
  • Tett samarbeid med KAM- og salgsteamet og deltagelse i kjedemøter
  • Bidra til at produktporteføljen alltid er konkurransedyktig i markedet og i de respektive kjedene
Vi søker deg med erfaring fra lignende roller og 3-5 års erfaring fra dagligvarehandelen eller annen FMCG-virksomhet. Vi ser for oss at du har relevant utdanning, helst på masternivå, og er strategisk, analytisk og forretningsmessig anlagt. Er du i tillegg nysgjerrig og lærevillig vil du passe godt inn i vårt team. Du har gode kommunikasjonsevner og evner å bygge relasjoner og tillit raskt, både hos kunder og kolleger. Videre er du selvstendig og proaktiv i ditt arbeid, og trives i et teamorientert miljø der samarbeide og kunnskapsdeling står sentralt.

Du vil jobbe i et norsk og nordisk team med tung tverrfaglig kompetanse og samarbeid på tvers av landegrensene. Faglige og sosiale aktiviteter bidrar også til et svært godt miljø og internt samhold. Vi tilbyr gode pensjons, forsikrings- og bonusordninger. Hvis du tror på samarbeid og utvikling, og ønsker å jobbe med kjente merkevarer, så er vi det rette stedet for deg.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i Head4More ved

Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158, eller Kristine Skare, tlf. 977 25 167. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk her" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Metsä Tissue.

Om arbeidsgiver

Metsä Tissue er en av de ledende europeiske produsentene av toalett- og tørkepapir for husholdninger og profesjonelle aktører, og en av verdens ledende leverandører av bakepapir. Med merkevarene Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin og SAGA, bidrar vi til en renere hverdag for våre kunder. Produktene produseres i fem land, med ca. 2500 ansatte og rundt 9 milliarder norske kroner i omsetning i 2021.

Metsä Tissue er en del av Metsä Group, en pioner innen bærekraftig bioøkonomi. Vi er opptatt av bærekraft og bruker nordisk skog som utgangspunkt for hele vårt sortiment. I så måte er vi en ansvarlig aktør som selv eier hele verdikjeden, og vi forplikter oss til å opptre hensynsfullt til de sosiale, miljømessige og økonomiske konsekvensene av våre handlinger.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Jan Petter Narvesen

Jan Petter Narvesen

Client Partner
Kristine Skare

Kristine Skare

Researcher & Business Analyst