Ønsker du å videreutvikle deg innen rekruttering? Vi søker Researcher/ Business Analyst til vårt team!


Researcher/Business Analyst

Ønsker du en rolle hvor ditt bidrag vil bety mye for mange?

Som Researcher i Head4More vil du bidra til at ledende virksomheter i ulike sektorer får de riktige hodene for å lykkes inn i fremtiden, samtidig som du får et særskilt ansvar for å sikre gode og profesjonelle kandidatopplevelser.

Du blir en del av et dedikert og dyktig team som er opptatt av samarbeid og kompetansedeling. Hos oss er det korte beslutningsveier og høyt under taket, og alle vil bidra til at du kan bli en av Norges dyktigste researchere.

Vil du bli en del av Head4More-familien? Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere prat!

Sentrale oppgaver og ansvarsområder:
 • Omnichannel sourcing og kandidatattrahering gjennom konkurrentanalyser og søk i ulike databaser, nettverk og sosiale medier
 • Innsalg overfor potensielle kandidater og karriererådgiving
 • Kandidathåndtering og seleksjon
 • Referanse- og bakgrunnssjekker
 • Utarbeidelse av bransje-, virksomhets- og rolleanalyser
 • Utforming av kravspesifikasjoner og annonser til bruk i trykte og digitale medier
 • Employer branding og utvikling av rekrutteringskampanjer, herunder rådgivning og utarbeidelse av medieplaner
 • Overordnet ansvar for kandidatreisen, sørge for god kandidatflyt og kandidatopplevelse
 • Prosjektledelse og koordinering av rekrutteringsprosesser, herunder kunde- og kandidatstyring
 • Være en aktiv bidragsyter i både interne og eksterne møter
 • Superbruker av CRM og kandidathåndteringssystem (Recruitment Manager)
 • Innholdsproduksjon og redigering av Head4Mores hjemmesider
Vi søker deg med høyere, relevant utdanning og gjerne noen års arbeidserfaring. Erfaring fra salg og/eller tilsvarende roller innen rekruttering, bemanning og/eller større konsulenthus er et pluss. Vi er også er åpne for nyutdannede med sterk interesse for rekrutteringsbransjen og en ambisjon om å bli dyktig i researchfaget. Vi tror andre vil beskrive deg som en sterk relasjonsbygger som trives med mange baller i luften, og som finner nye løsninger gjennom målrettet, strukturert og analytisk innsats. Om du i tillegg har høy serviceinnstilling og selv tar initiativ både innen- og utenfor eget ansvarsområde, vil du trives hos oss.

Du vil delta i spennende rekrutteringsprosjekter i ulike bransjer og støtte våre konsulenter ved å finne markedets beste talenter. Som Researcher vil du henvende deg til både kunder og potensielle kandidater og du bør derfor ikke være redd for å bruke telefon som verktøy, samt være glad i å skrive på både norsk og engelsk. Vi ser for oss at du er en nytenkende og profesjonell sparringspartner, som er flink til å se muligheter både for våre kunder, kandidater og internt hos oss. Nysgjerrighet og interesse for digitale plattformer og målrettet bruk av sosiale medier er et pluss.

Høres dette spennende ut? Vi er klare for å ta deg imot og vi vil gi deg nødvendig opplæring. Ta kontakt med oss for en helt uforpliktende prat! Ring gjerne Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 00, eller Marie Victoria Ødegaard, tlf. 926 82 293. Vis interesse ved å registrere deg under «søk her» så snart som mulig.

Om arbeidsgiver

Med utgangspunkt i selskapets egenutviklede returnonpeople®-filosofi, leverer konsulenthuset Head4More AS tjenester som bidrar til optimalisert verdiskapning gjennom å bygge bro mellom de menneskelige innsatsfaktorene og virksomhetenes strategier. Våre tjenester er organisert i fire forretningsområder: Rekruttering og utvelgelse, Leder- og prestasjonsforbedring, Organisasjons- og teamutvikling, samt Strategisk endring og forretningsutvikling. Head4More ble etablert i 2011, og er i dag en ledende aktør i det nordiske konsulentmarkedet. Vi har en klar vekststrategi og en oppdragsmengde som innebærer at vi vil tilsette flere dyktige kollegaer i tiden fremover. Vi holder til i attraktive lokaler sentralt på Skøyen. Se www.head4more.com for utfyllende selskapsinformasjon.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director
Marie Victoria Ødegaard

Marie Victoria Ødegaard

Business Analyst/Researcher