Medisinsk Rådgiver - lunge


Drømmer du om en rolle hvor dine bidrag blir lagt merke til, og hvor du kan utrette mye for mange, er dette jobben for deg!

AstraZeneca har utviklet målrettet og effektiv behandling for pasienter med ulike lungesykdommer. Dette er et satsingsområde for oss, og vi styrker derfor teamet med to engasjert kollegaer, som gjennom medisinskfaglig støtte og rådgivning internt og eksternt, vil bidra til at pasientene får optimal behandling.

Som medisinsk rådgiver får du varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, og du vil jobbe tett med kollegaer på tvers av avdelingene internt. Du blir del av et dedikert medisinsk team og vil rapportere til Medisinsk Direktør Biofarmasøytika Norge.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Etablere deg som en av de vitenskapelige ekspertene på lungeområdet, med spesielt fokus på inhalasjonspreparater. Det innebærer at du må utvikle og kunne videreformidle vitenskapelig kunnskap på høyt nivå for produktene og sykdomsområdet
  • Identifisere medisinske behov og utvikle og implementere handlingsplaner som dekker disse
  • Proaktivt ta initiativ til å bygge sterke, profesjonelle relasjoner med relevante personer innen helsetjenesten
  • Vitenskapelig utveksling og samarbeid med nasjonale fagmiljøer og medisinske eksperter
  • Utarbeide og holde pedagogiske, medisinske presentasjoner internt og eksternt
  • Støtte/bidra til de vitenskapelige programmene som utforsker udekkede medisinske behov i prioriterte sykdomsområder
  • Utvikle og implementere ulike eksternt rettede prosjekter, som bidrar til optimalisert behandling hos pasienter med lungesykdommer
  • Bidra i tverrfunksjonelt samarbeid internt, der du deler din kunnskap og tar del i ulike beslutningsprosesser

Vi søker deg med høyere utdanning innen livsvitenskap, som eksempelvis farmasøyt, lege, eller kanskje sykepleier med bred erfaring og spesialisering innen lungeområdet. Det aller viktigste er at du har en indre motivasjon og ambisjon om å kunne bli en god medisinsk rådgiver innen lungesykdommer. Har du i tillegg erfaring fra farmasøytisk industri, er det et klart pluss. God kjennskap til fagområdet, helsevesenet, helsemyndigheter og betalingsstrukturer vil også være en fordel. Samarbeid med interne og eksterne nøkkelpersoner er essensielt for å lykkes, så vi ser etter deg som skaper tillit og bygger solide relasjoner gjennom en kombinasjon av faglig nysgjerrighet, dedikasjon og gode kommunikasjonsferdigheter. Du bør være flytende i engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig. Rollen er selvstendig og kundenær, noe som innebærer at du mye av tiden vil være på farten for å treffe medisinsk personell i spesialisthelsetjenesten over hele landet, møte nordiske kollegaer eller få faglig oppdatering på kongresser og andre arrangementer.

I AstraZeneca vil du bli del av en kultur som inspirerer til innovasjon og samarbeid. Vi etterstreber å legge forholdene til rette for faglig og personlig utvikling av hver medarbeider, samtidig som vi er opptatt av kunnskapsdeling og samarbeid på tvers av ulike funksjonsområder. Karrieremulighetene er mange, både nasjonalt og internasjonalt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og solide pensjons- og forsikringsordninger.

Virker dette som en spennende mulighet for deg? Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Siril Skogbrott, tlf. 413 61 473 eller Bjørn Brudevoll, tlf 468 00 000. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.Om arbeidsgiver

AstraZeneca er et av Norges ledende legemiddelfirmaer der forskning står i sentrum. Vår omfattende satsing på forskning og utvikling gir selskapet en spennende pipeline, og vi står nå overfor flere store lanseringer. Som en del av AstraZeneca har Nordic Marketing Company (Nordic) rundt 400 ansatte fordelt på fem land og har kontorer i Stockholm, København, Helsinki og Oslo.

Innen 2025 har AstraZeneca Nordic som mål å bli en anerkjent leder innen våre sentrale terapiområder og forbedre livet til millioner av mennesker. Dette skal vi oppnå ved å drive innovativ forskning og utvikling, bygge tett samarbeid og partnerskap med interessenter i helsevesenet, og utvikle prestasjonsteam med gode resultater. I AstraZeneca Norge er det i dag ca. 65 ansatte, som jobber primært med innovative medisiner. Ønsker du å lære mer om AstraZeneca, se nettsiden: astrazeneca.noSe alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Siril Skogbrott

Siril Skogbrott

Researcher & Business Analyst
Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director