Har du erfaring med kategoriarbeid, controlling eller innkjøp? Vi søker leder kategorisupport til en av Norges største handelsbedrifter


Leder Kategorisupport

Er du en team-orientert og strategisk leder med et øye for prosessoptimalisering? Vi søker ny leder som kan effektivisere og utvikle prosessene i kategoriavdelingen.

Brødrene Dahl styrker sitt team innenfor kategori og søker en engasjert og inspirerende leder kategorisupport til en spennende nyopprettet stilling. Dette vil være en nøkkelrolle for Brødrene Dahl og du vil lede og utvikle kategorisupport teamet bestående av avdelinger og funksjoner som controller, systemansvarlig, leder masterdata, juridisk og reklamasjon, samt miljø- og dokumentasjonsansvarlig. Rollen vil være strategisk viktig for å drive prosessforbedringer og bidra til Brødrene Dahls videre suksess. Som leder kategorisupport vil du være en viktig strategisk sparringspartner og bidragsyter til kategori- og innkjøpsdirektør i tillegg til kategorisjefer, produktsjefer og salgssjefer, og du vil rapportere til kategori-og innkjøpsdirektør.

Leder kategorisupport vil være ansvarlig for å drive interne prosessforbedringer på tvers i kategoriavdelingene, sørge for å optimalisere og utvikle avdelingen og bidra til økt omsetning, lønnsomhet og konkurransekraft. Du må like å utfordre det etablerte og evne å raskt sette deg inn i nye prosesser, samtidig som du ser utviklingsmuligheter og kan lage en plan for å implementere og effektivisere. Du trives med å jobbe operativt, er teamfokusert og har en god helhetsorientering. Om du drives av resultater, motiveres av utvikling - av både deg selv og kolleger -, og samtidig brenner for forretningsutvikling kan dette være stillingen for deg!

Brødrene Dahl tilbyr gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et åpent og inkluderende miljø med stor takhøyde. Brødrene Dahl er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain og har i alle år levert gode resultater og har ambisiøse mål for fremtiden. Du vil komme inn til et uformelt, faglig sterkt og engasjert miljø, med fokus på kunnskapsdeling på tvers. Brødrene Dahl tilbyr konkurransedyktige betingelser som omfatter meget gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm.

Viktige arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
  • Ansvarlig for å lede og sørge for å effektivisere prosessene i kategoriavdelingen
  • Strategisk og operasjonell sparringspartner for innkjøps- og kategoridirektør og kategorisjefer
  • Sørge for god implementering og kommunikasjon internt i avdelingen og inn mot resten av organisasjonen
  • Overordnet ansvar for blant annet masterdata prosesser, PIM, informasjonstilgjengelighet (NOBB), prissystem, månedsrapportering og innkjøpsforbedringer
  • Dokumentere kategoriprosesser
  • Aktivt bistå i sortimentsbeskrivelser
  • Personal- og budsjettansvar
Du har høyere utdanning gjerne innenfor økonomi, ledelse eller tekniske fag, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Vi søker deg som er en målbevisst og dreven leder som trives med å jobbe strategisk, ser morgendagens forretningsmuligheter og har stor forståelse for verdikjeder. Du er en naturlig relasjonsbygger, en god kommunikator og en lagspiller som deler kompetanse, søker perspektiver og inspirerer teamet. Du vil komme inn i en tidlig fase av strategiarbeidet hvilket gir rollen gode påvirkningsmuligheter og ansvar, samt at du vil være med på å videreutvikle metodikken for det strategiske arbeidet i selskapet. For å lykkes i stillingen vil det være viktig og jobbe systematisk og strukturert, og god IT- kunnskap vil være avgjørende.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926, eller Anna Reiersen, tlf 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Brødrene Dahl om ønskelig.

Om arbeidsgiver

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Ventilasjon, Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Selskapet har ca. 1200 ansatte, 60 utsalgssteder med et landsdekkende logistikksystem og ca. 8 milliarder NOK i omsetning. Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse. Brødrene Dahl AS har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. I arbeidet med å få større vareutvalg, kortere distribusjonstid og lavere kostnader, har Brødrene Dahl rendyrket et logistikksystem der et stort og effektivt sentrallager tar imot vareleveranser, lagrer, plukker og distribuerer ferdigplukkede varer videre ut til både våre Servicesentre og direkte til kunder over hele landet. Dette sikrer et bredt vareutvalg tilpasset lokale forhold og krav, samtidig som det sikrer kort vei mellom bedriften og kundene over hele landet. Les mer på https://www.dahl.no/Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Sylvia Maria Sørensen

Sylvia Maria Sørensen

Senior Business Consultant
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Business Analyst/Researcher