Trigges du av utvikling? Satema søker ny HR-sjef!


HR-sjef

Vil du være med å etablere og utvikle HR som en strategisk suksessfaktor i selskapets videre utvikling?

Satema leverer gode økonomiske resultater og har nå ambisjoner om videre utvikling og vekst.

Som HR-sjef blir du ansvarlig for å etablere HR funksjonen som en viktig suksessfaktor i selskapets videre vekst og utvikling, både i Norge og etterhvert internasjonalt. Det er produksjonsvirksomheter i Moelv, Stange og i Latvia, samt salgsselskap i Sverige. Vi ønsker at du har relevant erfaring fra tilsvarende rolle og drives av kulturbygging, endrings- og utviklingsprosesser. Du vil være en del av selskapets ledergruppe og rapporterer til administrerende direktør. Arbeidssted vil være Oslo.

Sentrale ansvars- og arbeidsområder vil være:
  • Rollen er ny i selskapet og du vil etablere HR rollen som en strategisk viktig funksjon
  • Aktiv deltakelse i selskapets strategiarbeid for å iverksette tiltak innenfor HR-området
  • Følge opp, støtte og være rådgiver for ledere og medarbeidere i personalspørsmål, som f.eks. sykefravær, konfliktsaker, arbeidstidsordninger, pensjon og forsikringsordninger
  • Opplæring av ledere og andre ressurspersoner innenfor HR-faget
  • Analysere ressursbehov og delta i personalplanleggingen
  • Kvalitetssikre og delta aktivt i rekrutteringsprosessene
  • Ansvar for utvikling og vedlikehold av HR-prosesser i styringssystemet og implementere disse
  • Ivareta personaladministrative funksjoner, deriblant oppgaver som f.eks. tarifforhandlinger og lokale avtaler med tillitsvalgte
  • Skape forståelse og god kommunikasjon rundt endringsprosesser i selskapet
Vi søker deg som har utdanning innenfor HR, organisasjonspsykologi, ledelse eller andre relaterte studier. Arbeidserfaringen har gitt deg solid kompetanse innenfor HR-faget, både på strategisk og operativt nivå, og du trigges av utvikling og endringsbehov. Det er fordelaktig med erfaring fra industrivirksomhet, og at du har god kjennskap til arbeidsmiljøloven, arbeidsrett og tariff- og lønnsforhandlinger. Du trives med å ha en sentral rolle i endrings- og omstillingsprosesser, og kommuniserer godt med mennesker med ulik bakgrunn og nivå. Som HR-sjef har du en naturlig autoritet og trygghet i faget ditt, og ser humankapitalen som avgjørende i selskapets videre utvikling og suksess.

I Satema vil du bli en del av et solid og ambisiøst selskap med sterke eiere og med kompetente medarbeidere som ønsker å bidra til selskapets videre vekst. Det skåres blant annet høyt på medarbeidertilfredshet.

Bærekraft er sentralt i Satemas strategi, og selskapet er godt posisjonert med tanke på utvikling og tilpasning av produkter til eksempelvis fossilfrie byggeplasser.

Vi er markedsleder i Norge innen strømforsyningsprodukter, og med lange tradisjoner ønsker vi ledere og medarbeidere som bevarer det vi står for i markedet, samtidig som vi ønsker å ta selskapet til «neste steg».

Ved spørsmål om stillingen eller ønske om ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Anna Reiersen, tlf. 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Satema.

Om arbeidsgiver

Satema ble etablert i 1963 som en produsent av elektrotavler. Etter over 50 års utvikling er selskapet i dag en av Norges ledende totalleverandører av produkter til fordeling av strøm. Satema har 140 ansatte, omsetter for ca 400 millioner kroner og tilbyr sine kunder tverrfaglig kompetanse innen både elektro og mekanisk produksjon. Selskapet har spesialisert seg innen tre segmenter; strømaggregater, midlertidige el-anlegg og elektrotavler. Satema har hovedkontor i Oslo med egen produksjon i Moelv, Stange og i Latvia, samt et salgsselskap i Sverige.

Selskapet har en unik fleksibilitet i egen produksjon som gjør at de kan levere skreddersydde løsninger til kundene. Satema har siden 2005 også vært etablert i Sverige og vokser i det nordiske markedet. I 2019 gikk selskapet inn i United Power Group, og sammen med selskapet El-Bjørn, har dette samarbeidet åpnet for vekst og muligheter også utenfor Nordens grenser.Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Jan Petter Narvesen

Jan Petter Narvesen

Client Partner
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Business Analyst/Researcher