Er du en nytenkende relasjonsbygger med erfaring fra Facility Management?


Facility Manager – Renhold

Ønsker du å gjøre en forskjell for Oslos studenter?

Vil du jobbe i et solid og moderne selskap med mulighet for direkte påvirkning?

SiO fortsetter sin utvikling og har høye ambisjoner om å gjøre Oslo til Norges beste studentby! Som en aktiv tilbyder av tjenester søker SiO Eiendomsavdeling nå en Facility Manager - Renhold med på laget.

SiOs renhold er outsourcet til eksterne leverandører, og som Facility Manager i SiO vil du ha det overordnede ansvaret for renhold på alle fasiliteter. Dette innebærer blant annet tett leverandøroppfølging for å optimalisere SiOs leverandørbase, kontrakthåndtering og å være en beslutningstaker når løsninger og utbedringer blir nødvendig. Vi tenker at vår nye Facility Manager har en kommersiell tankegang, samt evne til å tenke taktisk, for å påse at det operative renholdet av eiendomsmassen skjer etter gitt standard. Stillingen vil rapportere til Eiendomssjef.

Rollen vil jobbe tett med Drift-, Kundeservice -og Boligfunksjonen i SiO og være en aktiv og tydelig stemme innen eget fagområde. Du vil bidra til at Eiendomsavdelingen utvikles gjennom god drift av SiOs eiendommer slik at studentene har et bredt tilbud innenfor trening, bolig og barnehager. Du vil inngå i et tverrfaglig og sosialt miljø med kolleger som både løser operative utfordringer og sikrer oppnåelse av strategiske mål. SiO ser etter en lagspiller som ser muligheter, og bidrar til å bygge et sterkt lag hvor medarbeidere trives og utvikles.

Sentrale arbeidsoppgaver:
 • Overordnet ansvar for renholdleveranser på SiOs eiendommer etter gitt standard
 • Oppfølging av driftsinformasjon og leverandører på ukentlig og månedlig basis
 • Beslutte og lede forbedringsarbeid i samarbeid med underleverandører
 • Innhenting av tilbud i samarbeid med SiOs Innkjøpsavdeling
 • Forvaltning av kontrakter og avtaler
 • Optimalisere leverandørbasen og sikre at SiO prioriteres
 • Rådgivning og tilrettelegging for miljøprosjekter
Kvalifikasjoner:
 • Relevant høyere utdanning og bakgrunn
 • Erfaring fra facility management / renhold / drift / hotell / eiendom
 • God kjennskap til bransjestandarder og normer (INSTA 800)
 • Fagperson med et øye for utvikling
 • God økonomisk forståelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
Vi ser etter deg som liker mennesker, lett oppnår kontakt og bygger gode relasjoner. Du skaper tillit og engasjement, og dine kunder og kollegaer beskriver deg som troverdig og dyktig. Vi tror at du med din nytenkende stil har et godt øye for og ønske om videreutvikling. Som Facility Manager - Renhold vil du jobbe tett sammen med andre avdelinger i SiO, og din kompetanse og dine bidrag vil være viktige for videre utvikling av SiOs eiendomsdrift. Du er strukturert, initiativrik og har en sterk gjennomføringsevne.

SiO tilbyr en attraktiv arbeidsplass i lyse og trivelige lokaler i Domus Athletica, sentralt ved Ullevål Stadion. Medarbeidere i SiO opplever et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø, og som en organisasjon som ivaretar et viktig samfunnsoppdrag, kjennetegnes de av et godt, tverrfaglig arbeidsmiljø med korte beslutningsveier og tett samarbeid med ledelsen.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Leif Feiring, tlf. 922 68 839 eller Anna Reiersen, tlf. 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under «søk» eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor SiO.

Om arbeidsgiver

Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til 67 500 studenter ved 27 læresteder i Osloregionen. SiO’s tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer 9000 studentboliger, 11 barnehager, 40 serveringssteder, 3 helsesentre og 6 treningssentre med et bredt tilbud gjennom SiO Athletica. SiO har rundt 650 medarbeidere og en omsetning på mer enn 1,3 milliarder kroner. Les mer på www.sio.noSe alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Leif Feiring

Client Partner
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Business Analyst/Researcher