Er du en fremoverlent leder med erfaring fra Facility Management?


Driftsleder bomiljø

Ønsker du å bli en del av SiOs største tjenesteområde?

SiO fortsetter sin utvikling og har høye ambisjoner om å gjøre Oslo til Norges beste studentby!

SiO Bolig er det største tjenesteområdet til SiO, og sørger for at både studentboliger, bygg og fellesområder er funksjonelle og i god stand slik at høy trivsel blant beboerne oppnås. Nå søker de en drivende driftsleder bomiljø med på laget! Som driftsleder bomiljø vil du ha både personal- og budsjett ansvar, samt det overordnede ansvaret for å sikre avtalte leveranser både fra interne og eksterne aktører. Dette vil blant annet innebære å definere standarder og å følge opp for eksempel at møblering og hvitevarer er tilpasset behovet på de gjeldende arealene. Du vil jobbe tett på tvers av alle SiOs avdelinger, både med Eiendomsavdelingen, Kundeservice, Salg og Marked, samt HR. Stillingen rapporterer til Salgs- og Kundeservicesjef.

Du vil være en aktiv og tydelig stemme innen eget fagområde, og være en beslutningstaker når løsninger og utbedringer blir nødvendig. SiOs nye driftsleder bomiljø bør ha god forståelse for driftsmessige utfordringer som kan påvirke SiOs beboere samt gode kommunikasjonsferdigheter på alle nivåer. Du vil jobbe kundefokusert, og bør ha innsikt i hva som er viktig for både studentene som leietakere og SiO Bolig som utleier. Rollen vil bidra til at SiO Bolig fortsetter å tilby gode tjenester, også gjennom å utvikle og gjennomføre nye prosjekter, slik at studentenes bomiljø og trivsel fortsetter det høye nivået. Du vil inngå i et tverrfaglig og sosialt miljø med kolleger som både løser operative utfordringer og sikrer oppnåelse av strategiske mål. SiO ser etter en lagspiller som ser muligheter, og bidrar til å bygge et sterkt lag hvor medarbeidere trives og utvikles.

Viktige arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
 • Utarbeide budsjettunderlag og følge opp budsjetter
 • Overordnet ansvar for å definere standarder tilpasset de forskjellige arealene, samt gjennomføre og følge opp avtaler av SiO Boligs leverandører av hvitevarer, møbler, vaskeri og skadedyr
 • Personalansvar
 • Kontrollere og godkjenne fakturaer knyttet opp til ansvarsområdene
 • Overordnet ansvar for at alle SiO Boligs arealer fremstår av god funksjonell kvalitet, med spesielt fokus på det som påvirker trivsel hos beboerne
 • Jobbe tett med Eiendomsavdelingen og bidra til godt samspill med eksterne byråer og leverandører
 • Overordnet ansvar for varelager av hvitevarer og møbler
 • Beslutte og lede forbedringsarbeid i samarbeid med underleverandører
 • Ta initiativ til og bidra i innkjøpsprosesser i samarbeid med SiOs Innkjøpsavdeling
 • Rådgivning og tilrettelegging for miljøprosjekter
Kvalifikasjoner:
 • Relevant høyere utdanning og bakgrunn
 • Erfaring med å lede en avdeling med personalansvar
 • Gjerne erfaring fra drift av eiendommer og oppfølging av leveranser
 • God økonomisk forståelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
 • Ønskelig med lean sertifisering
 • Fagperson med et øye for utvikling
Vi ser etter deg som evner å løfte blikket, tenke langsiktig og trives å jobbe i et dynamisk miljø. Du skaper tillit og engasjement, og dine kunder og kollegaer beskriver deg som troverdig og dyktig. Vi tror at du med din nytenkende stil har et godt øye for og ønske om videreutvikling. Du er strukturert, initiativrik og har en sterk gjennomføringsevne. Som driftsleder bomiljø vil du jobbe tett sammen med andre avdelinger i SiO, være ansvarlig for å lede dine ansatte, og din kompetanse og dine bidrag vil være viktige for videre utvikling av SiO Bolig.

SiO tilbyr en attraktiv arbeidsplass i lyse og trivelige lokaler i Domus Athletica, sentralt ved Ullevål Stadion. Medarbeidere i SiO opplever et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø, og som en organisasjon som ivaretar et viktig samfunnsoppdrag, kjennetegnes de av et godt, tverrfaglig arbeidsmiljø med korte beslutningsveier og tett samarbeid med ledelsen. Her vil du få muligheten til å gi studenter enda bedre forutsetninger for å lykkes med studiene! SiO tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkludert blant annet firmahytte og treningsmuligheter.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Leif Feiring, tlf. 922 68 839 eller Anna Reiersen, tlf. 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under «søk» eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor SiO.

Om arbeidsgiver

Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til ca. 71 000 studenter ved 26 læresteder i Osloregionen. SiOs ambisjon er å gjøre Oslo til Norges mest attraktive by å studere i, gjennom å bidra til by- og campusutvikling og et attraktivt boligtilbud. SiO tilbyr ca. 8600 studentboliger, helse-, rådgivning- og karrieretjenester, barnehageplasser, serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har 890 medarbeidere (500 årsverk) og en omsetning på om lag 1,1 milliarder kroner. www.sio.noSe alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Leif Feiring

Client Partner
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Business Analyst/Researcher