Er du en erfaren markedsfører og har lyst til å jobbe med ledende legemidler?


Er du innovativ, løsningsorientert og interessert i agile arbeidsmetoder?

Som Brand og Customer Manager vil du være sentral i gjennomføring av markedsstrategien for vår brede og spennende gastroportefølje. En sentral del av rollen vil være å ha tett kontakt med våre kunder, som er leger og spesialister innen gastroenterologi (GI). Rollen rapporterer til Business Unit Director for porteføljen. Du vil ha et spesielt nært samarbeid med Commercial Lead GI, og for øvrig bli del av et bredt tverrfaglig team med høy kompetanse og lang erfaring fra farmasøytisk industri. Vi drives av å nå våre felles mål, og har en kreativ og service-orientert teamkultur som er bygget på tillit, profesjonalitet og arbeidsglede.

Dine sentrale ansvarsområder vil være:
  • Strategisk markedsføring: Forstå markedet og utarbeide en taktisk plan for våre produkter, linket til den overordnede strategien.
  • Kundekontakt: Ha tett kontakt med relevante stakeholdere for å forstå og identifisere behov i markedet, samt representere Takeda på en måte som gjenspeiler våre verdier.
  • Merkevarebygging og digital kommunikasjon: Utvikle Omni Channel Engagement-programmer og prosjekter som bidrar til å bygge sterke merkevarer.
Vi ser etter deg som er innovativ, løsningsorientert og kreativ. For å lykkes i rollen bør du ha evne til å drive uformelt lederskap og bygge nettverk internt så vel som eksternt. Ettersom rollen inngår i et bredt tverrfaglig team, bør du jobbe godt i team og trives med dette, men samtidig motiveres av å levere egne resultater. Du har høyere relevant utdannelse, og kan kommunisere flytende skriftlig og muntlig på både norsk og engelsk. Det er en fordel om du har god forståelse av hvordan farmasøytisk industri opererer, og hvilke utfordringer vi kan være med å løse for norsk helsevesen.

Du vil inngå i en profesjonell organisasjon med flat struktur og korte beslutningsveier. Takeda implementerer nå en mer agil organisasjonsstruktur for å ha økt fleksibilitet til å møte fremtidens utfordringer. Vi kan love deg utfordrende oppgaver med høy grad av variasjon, samt gode utviklingsmuligheter i et dynamisk og internasjonalt fagmiljø med mye erfaring.

Våre lokaler er sentralt beliggende i Asker sentrum, nær offentlig kommunikasjon. Takeda har et godt arbeidsmiljø og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Videre har vi ulike medarbeidergoder som førsteklasses kantine, trimrom, gode pensjons-/forsikringsordninger, utvidet ordning for velferdspermisjon og firmaleiligheter på Beitostølen og i Hemsedal.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813 eller Marie Victoria Ødegaard, tlf. 926 82 293. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under ”søk” eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Takeda.

Om arbeidsgiver

Takeda er et forskningsbasert, globalt selskap som utvikler og markedsfører legemidler som bidrar til å gi pasienter over hele verden bedre helse. Vi har virksomhet i mer enn 80 land og satser blant annet innen spesialområder som kreft, mage/tarm, sjeldne sykdommer, nevrologi, immunologi og utvikling av vaksiner.

Takeda er en av Norges største leverandører av legemidler. Vi har et bredt spekter av reseptbelagte medisiner til sykehus, spesialister og allmennpraktiserende leger, og leverer ledende innovasjon innen gastroenterologi og onkologi. Vi utvikler medisiner som kan endre livet til pasienter verden over, og som dermed er et viktig bidrag til samfunnet. Vår sterke satsning på forskning og utvikling har gitt en rekke gjennombrudd som vil komme pasientene til gode i mange år fremover.

Vi har vårt norske hovedkontor og en moderne fabrikk i Asker, der vi er ca 260 gode kolleger. Våre medarbeidere bidrar med innsikt, kunnskap og ekspertise gjennom et bredt spekter av samarbeidsprosjekter med norske myndigheter, helsevesen og akademia. Vi jobber dedikert og engasjert for pasienter over hele landet – hver eneste dag.

I Norge er vi ledende innenfor gastroenterologi, der vi hjelper pasienter med IBD (inflammatorisk tarmsykdom), SBS (kort tarm-syndrom) og CPAF (komplekse perianale fistler). Nå skal vi styrke teamet ytterligere, og vi søker deg som drives av å utgjøre en forskjell!Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Anne Skinnemoen

Anne Skinnemoen

Senior Business Consultant
Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director
Marie Victoria Ødegaard

Marie Victoria Ødegaard

Business Analyst/Researcher