Er du en engasjert leder med solid kompetanse innen transport og logistikk?


Ønsker du å bygge opp og lede en nyopprettet avdeling i et selskap i sterk vekst?

Ørland Transport opplever økt oppdragsmengde på Østlandet, og etablerer nå en avdeling på Hønefoss som vil vokse betydelig de kommende årene. I den forbindelse søker vi nå en proaktiv og handlekraftig leder som vil ha en sentral rolle i å bygge opp vår avdeling på Hønefoss (Østlandet).

Som avdelingsleder vil du ha ansvar for forvaltning av bedriftens menneskelige og materielle ressurser, samt avdelingens daglige drift. Dette innebærer ansvar for avdelingens regnskap og økonomi, oppfølgning av eksisterende kunder, samt å bidra i tilbudsgiving til potensielle kunder. Ikke minst vil du ha det overordnede ansvaret for at vi leverer kvalitet i alle ledd og lever opp til at «Punktlighet er vårt varemerke».

Har du stor interesse for transportfaget og et ønske om å bygge opp en avdeling preget av høy trivsel og godt arbeidsmiljø? Da kan dette være rollen for deg!

Sentrale arbeidsoppgaver:
 • Oppfølging og utvikling av nærmeste underordnede
 • Økonomisk styring og oppfølging av drift (fakturering)
 • Overordnet ansvar for gjennomføring og etterlevelse av Spenncon – kontrakten, kvalitet og leveranse
 • Daglig drift av avdelingen og utnyttelse av biler og utstyr i samarbeid med transportleder/befrakter
 • Drifte kjørekontoret ved transportleders fravær (ferie, fridager etc.)
 • Oppfølging av bedriftens HMS arbeid
 • Samarbeide og utvikle kunder, leverandører og myndigheter
 • Delta og rapportering til ledergruppen
 • Gjennomføre faste drifts- og sjåførmøter
 • Ansvarlig for medarbeidersamtaler og trivselsundersøkelser
 • Oppfølging av de kundene vi har i dag og potensielle nye kunder
Vi søker deg som har kompetanse innen distribusjon (gjerne transport) og logistikk, gjerne med operativ ledelseserfaring fra en lignende stilling. Solid erfaring vil vektes tyngre en utdannelse.

Du motiveres både av å bygge trygghet og trivsel blant ansatte, så vel som å ha ansvar for de forretningsmessige aspektene ved daglig drift. For å lykkes i rollen bør du ha god økonomisk teft, og et stort ønske om å lykkes og fokus på kvalitet i alle deler av drift. Videre er det en stor fordel om du har erfaring med å styre leveranser på kontrakts-nivå.

Som person er du ansvarsbevisst og strukturert, med en proaktiv tilnærming til arbeidsoppgaver. Dine kollegaer beskriver deg som en tydelig, åpen og ærlig leder som går foran og tar i et tak der det trengs, også på operativt nivå. For å bidra til høy grad av trivsel blant ansatte, samt god oppfølgning av kunder bør du være en relasjonsbygger med gode kommunikasjonsegenskaper.

Som avdelingsleder i Ørland Transport vil du inngå i et selskap preget av godt arbeidsmiljø, høyt faglig kompetente kollegaer og korte beslutningsveier. Du vil samarbeide tett med selskapets ledelse, samtidig som du får være med å bygge opp vår avdeling på Hønefoss. Ørland Transport er en dynamisk organisasjon, og for den rette personen vil det være mange spennende muligheter.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Leif Feiring, tlf. 922 68 839 eller Marie Victoria Ødegaard, tlf. 926 82 293. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Ørland Transport.

Om arbeidsgiver

Johannes Ørland startet i 1928 med én lastebil, mye pågangsmot og stor tro på framtida. Siden den gang har Ørland Transport hatt en jevn vekst i oppdragsmengde og kundemasse. I dag er vi en topp moderne transportbedrift med et variert tjenestetilbud for små og store kunder, eid av JØS AS.

I dag holder Ørland Transport til i moderne lokaler på Foss-Eikeland i Sandnes. Her har vi verksted, egen vaskehall for storbil, lagerplass og et stort uteområde. Vi er et av distriktets eldste og største transportfirma med 207 ansatte, av disse 180 sjåfører. Bilparken vår er på over 180 ulike biler og traller som kan ta alle typer transportoppdrag. Ørland Transport har også en avdeling i Bergen.

Vi holder oss oppdatert innen teknologiske nyvinninger, samtidig som vi ønsker å ta vare på det gode fundamentet i bedriften. Evne til nytenkning og solid forankring i gode tradisjoner gjør oss stolte av fortida vår – og vi ser lyst på framtida!Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Leif Feiring

Leif Feiring

Client Partner
Marie Victoria Ødegaard

Marie Victoria Ødegaard

Business Analyst/Researcher