Er du analytisk og selvgående og har et hode for tall? Er du Brødrene Dahls nye Controller?


Controller / Avtaleansvarlig

Ønsker du å bli en del av vårt team i et solid og markedsledende selskap som stadig utvikler seg?

Brødrene Dahl har i alle år levert gode resultater og har ambisiøse mål for fremtiden. I denne nyopprettede stillingen vil du være en sentral del av det strategiske og operative arbeidet mot leverandører på tvers av alle kategorier i selskapet.

Som Controller vil du ha et viktig ansvar for at leverandøravtaler til enhver tid er oppdatert og riktig registrert, og at avtalegodtgjørelser er riktig estimert i henhold til avtalene. Rollen vil være en viktig støtte til både kategori- og innkjøpsdirektør, kategorisjefer og produktsjefer, og du vil bidra til å utvikle prosesser og løsninger slik at Brødrene Dahl fortetter som en ledende aktør i markedet. Du vil komme inn i en tidlig fase av strategiarbeidet for denne avdelingen og vil dermed ha store muligheter til å sette ditt fotavtrykk på videre resultater i et konsern i stadig utvikling. Dette er en viktig rolle for Brødrene Dahl og fordrer operativ vilje, struktur og prosessforståelse og interesse på tvers av verdikjeden. Stillingen vil rapportere til Leder Kategorisupport.

Hos Brødrene Dahl er det gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et åpent og inkluderende miljø med stor takhøyde. Du vil jobbe selvstendig, og bli en del av et uhøytidelig, faglig sterkt og høyt presterende team preget av ønske og vilje til å skape resultater som kjennetegnes av raushet og faglig integritet, med fokus på kunnskapsdeling på tvers. Brødrene Dahl tilbyr konkurransedyktige betingelser som omfatter meget gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm.

Viktige arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
  • Ansvarlig for å registrere og systematisere alle leverandøravtaler
  • Sørge for å informere og kommunisere nye avtaler og avtaleendringer
  • Kontrollere og kontere alle inngående kreditnotaer vedrørende avtalegodtgjørelser
  • Oppfølging av årsestimater og påse at disse er riktig i henhold til kjøpsmønster
  • Oppfølging av kategoriavdelingen og påse at riktige avtalegodtgjørelser er kalkulert i kostpriskalkyler
  • Overordnet ansvar for fakturering vedrørende leverandører og interne avtalegodtgjørelser
  • Purring og oppfølging av uteblivende kreditnotaer
  • Avstemme og følge opp bonusordninger og bonuskontoer
  • Innhente kjøptstall fra leverandører og påse at dette er til enhver tid korrekt registrert i Excel
Du har høyere utdanning innen økonomi, revisjon eller regnskap, men relevant erfaring vil også bli vektlagt. Det er ønskelig med noen års erfaring fra tilsvarende stilling, og gjerne erfaring med å etablere gode rutiner og prosesser. Din erfaring og kompetanse gjør deg til en viktig bidragsyter innen kategori- og avtalestyring, og for å lykkes vil det vil være viktig med en analytisk og strukturert tilnærming til oppgavene. Vi forventer at du har sterk system- og tallforståelse, og evner å raskt kvalitetssikre ulike prosesser. Du liker å jobbe selvstendig, og trives med høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver. Vi ser etter deg som evner å forstå sammenhenger og har en analytisk tilnærming til økonomiske og tverrfaglige problemstillinger. Gode ferdigheter i Excel er en selvfølge.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926, eller Anna Reiersen, tlf 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Brødrene Dahl om ønskelig.

Om arbeidsgiver

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Ventilasjon, Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Selskapet har ca. 1200 ansatte, 60 utsalgssteder med et landsdekkende logistikksystem og ca. 8 milliarder NOK i omsetning. Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse. Brødrene Dahl AS har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. I arbeidet med å få større vareutvalg, kortere distribusjonstid og lavere kostnader, har Brødrene Dahl rendyrket et logistikksystem der et stort og effektivt sentrallager tar imot vareleveranser, lagrer, plukker og distribuerer ferdigplukkede varer videre ut til både våre Servicesentre og direkte til kunder over hele landet. Dette sikrer et bredt vareutvalg tilpasset lokale forhold og krav, samtidig som det sikrer kort vei mellom bedriften og kundene over hele landet. Les mer på https://www.dahl.no/Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Sylvia Maria Sørensen

Sylvia Maria Sørensen

Senior Business Consultant
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Business Analyst/Researcher