Client Partner


Client Partner - Executive Search

Vi søker deg med høye ambisjoner og solid erfaring fra rekrutteringsbransjen. Har du i tillegg god forretningsforståelse, et veletablert nettverk og et sterkt salgsdriv, kan dette være en unik mulighet for nettopp deg.

Ta en telefon til vår Managing Director, Bjørn Brudevoll, for en uforpliktende og konfidensiell dialog rundt våre ambisjoner og dine fremtidsønsker. Mobil: 46800000. www.head4more.com



Om arbeidsgiver

Med utgangspunkt i selskapets egenutviklede return on peopleTM -filosofi, leverer konsulenthuset Head4More AS tjenester som bidrar til optimalisert verdiskapning gjennom å bygge bro mellom de menneskelige innsatsfaktorene og virksomhetenes strategier. Våre tjenester er organisert i fire forretningsområder: Rekruttering og utvelgelse, Leder- og prestasjonsforbedring, Organisasjons- og teamutvikling, samt Strategisk endring og forretningsutvikling.Head4More AS ble etablert i 2011, og har i dag en sterk posisjon i det skandinaviske markedet. Vi har en klar vekststrategi og en oppdragsmengde som innebærer at vi vil tilsette flere dyktige kollegaer. Se www.head4more.com for utfyllende selskapsinformasjon.



Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Bjørn Brudevoll

Bjørn Brudevoll

Managing Director