Brødrene Dahl satser tungt på miljø og bærekraft. Er du vår nye Miljø- og Dokumentansvarlig?


Miljø- og Dokumentansvarlig (MDA)

Brødrene Dahl har i alle år levert gode resultater og har ambisiøse mål for fremtiden, og satser tungt på det grønne skiftet. Ønsker du å jobbe i et solid markedsledende selskap med mulighet for direkte påvirkning og sørge for at vi når våre miljømål?

I tråd med den viktige utviklingen med fokus på bærekraft og miljøansvar skal Brødrene Dahl nå styrke teamet med en nyopprettet stilling, miljø – og dokumentasjonsansvarlig. Dette er en viktig rolle som vil jobbe på tvers av alle kategorier i tett samarbeid med kategoriansvarlig og produktsjefer, i tillegg til vårt dedikerte miljøteam sentralt i Saint-Gobain.

Som miljø- og dokumentansvarlig vil du ha ansvar for å sørge for at informasjon om ulike produkter og løsninger er oppdatert og i tråd med interne og eksterne krav. Du vil være ansvarlig for å holde deg oppdatert med gjeldende forskrifter og lovkrav, vedlikeholde dokumentasjon for egne merkevarer og utvikle og bidra til implementering av miljøtrender (f.eks. sirkulærøkonomi, ZeroWaste) internt og ut mot våre kunder. Du vil med andre ord være en pådriver for å utvikle systemer og løsninger slik at Brødrene Dahl vil være ledende i miljø- og dokumentasjonsarbeidet i bransjen gjennom digitale kanaler og internt i selskapet. Du vil være en strategisk sparringspartner for kategori og leder kategorisupport, og stillingen rapporterer til leder kategorisupport.

Denne rollen byr på en flott karrieremulighet hvor du vil jobbe med anerkjente produkter med sterke merkenavn og mulighet for videre karriere i et internasjonalt konsern. Det vil være gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et åpent og inkluderende miljø med stor takhøyde. Som miljø- og dokumentansvarlig vil du bli en del av et uhøytidelig og høyt presterende team, med et fremtidsrettet fokus preget av ønske og vilje til å skape resultater. Brødrene Dahl tilbyr konkurransedyktige betingelser som omfatter meget gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm.

Viktige arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
  • Hovedansvaret for prosesser og systemer rundt oppfyllelse av kunde, interne og lovpålagte krav for kvalitet og miljø
  • Ansvarlig for Brødrene Dahls miljø- og produktdokumentasjon
  • Utvikle og bidra til implementering av nye miljøtrender i system, som for eksempel sirkulærøkonomi, ZeroWaste (avfallsfri byggeplass), for å være First-Mover i kommersiell bruk av trender mot våre kunder
  • Ansvarlig for å holde deg oppdatert vedrørende gjeldende forskrifter og lovkrav, samt kommende endringer, og sørge for at Brødrene Dahl er forberedt på dette
  • Ansvarlig for å samarbeide med salg, for å fange opp kommende og gjeldende kundekrav, samt utarbeide kommersielt markedsmateriell
  • Utvikle og implementere et system for opprettelse og vedlikehold av EMV-dokumentasjon
  • Sikre at leverandøravtaler oppfyller forskrifts-, lov- og kundekrav
  • Samarbeid og kontakt med våre leverandører, påse at produktinformasjon er korrekt og oppdatert
Vi søker deg med høyere utdannelse gjerne innenfor byggtekniske fag, og med interesse for bærekraft og miljø. Erfaring fra tilsvarende stilling med miljødokumentasjon eller teknisk support er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer at du har god kunnskap om miljøsertifiseringer, som for eksempel Breeam og Ceequal, og at du har kunnskap om å kvalitetssikre sikkerhetsdatablad, ytelseserklæringer, EPD og annen relevant informasjon. Du mestrer å sette deg inn i problemstillinger knyttet til ulike produkter og finner løsninger som utvikler Brødrene Dahl videre. Vi ser for oss at du er komfortabel med å skape struktur og formidle faktainformasjon både internt og eksternt, god fremstillingsevne på både norsk og engelsk, samt god IT-kompetanse vil være viktig.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926, eller Anna Reiersen, tlf 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling" på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Brødrene Dahl om ønskelig.

Om arbeidsgiver

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Ventilasjon, Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Selskapet har ca. 1200 ansatte, 60 utsalgssteder med et landsdekkende logistikksystem og ca. 8 milliarder NOK i omsetning. Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse. Brødrene Dahl AS har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. I arbeidet med å få større vareutvalg, kortere distribusjonstid og lavere kostnader, har Brødrene Dahl rendyrket et logistikksystem der et stort og effektivt sentrallager tar imot vareleveranser, lagrer, plukker og distribuerer ferdigplukkede varer videre ut til både våre Servicesentre og direkte til kunder over hele landet. Dette sikrer et bredt vareutvalg tilpasset lokale forhold og krav, samtidig som det sikrer kort vei mellom bedriften og kundene over hele landet. Les mer på https://www.dahl.no/Se alle ledige stillinger fra Head4More

Kontaktpersoner

Sylvia Maria Sørensen

Sylvia Maria Sørensen

Senior Business Consultant
Anna Reiersen

Anna Reiersen

Business Analyst/Researcher