Consulting » Lederutvikling, selvledelse og coaching » Individuell lederutvikling

Individuell lederutvikling

Synes du det er krevende å lede medarbeidere som tenker og arbeider ulikt deg selv? Vil du vite mer om hvordan du som leder kan få medarbeidere som er motiverte, effektive og glade?

A young man wearing blue jacket stands at the edge of a headland, overlooking a magnificent fjord covered with a light mist. Tall mountains emerge from the sea water. Grass is turning gold.

Å være leder er givende, men kan også være utfordrende. I tillegg til å være operativ og levere på dine egne oppgaver, skal du følge opp og sørge for at også andre leverer. Det kan være mennesker som tenker og arbeider helt ulikt deg selv, og som slettes ikke motiveres av det samme som deg. Ved å bli bevisst på hvem du er som leder - og hva dine medarbeidere trenger for å prestere - kan du bidra til å skape bedre resultater, og økt mestring og trivsel for den/de du leder.

For å være en god leder for andre, må du først og fremst være en god leder for deg selv. Er du bevisst på hvordan du leder deg selv? Hva er dine styrker som du kan spille på, og hvor ligger ditt potensial for videre utvikling? Gjennom økt selvinnsikt blir du bevisst på hvordan dine holdninger, atferd og din kommunikasjon påvirker andre, og hvordan du kan bygge videre på dine personlige styrker. Ved å jobbe aktivt med din personlige og faglige utvikling vil du ha gode forutsetninger for å ta på deg økt ansvar og spennende ledelsesoppgaver fremover.

Head4More tilbyr individuelt tilpasset ledercoaching som tilrettelegges ut fra dine ledelsesutfordringer. Du blir bevisst på hvem du er som person, din typiske lederstil og hvordan du kan utvikle deg videre som leder. Coachingforløpet går vanligvis over noen måneder, men når og hvor ofte vi møtes bestemmer vi sammen. Det som skjer i en coachingtime er konfidensielt og vil ikke deles med din leder eller andre uten ditt samtykke. 

Det er vesentlig at det er god kjemi og tillit mellom deg og coachen. Derfor er vi flere konsulenter med ulik bakgrunn og bransjekunnskap som tilbyr coaching. Ta kontakt med en av oss for en uforpliktende prat, så finner vi sammen den beste løsningen for deg!

At man, når det i sannhet skal lykkes en å føre et menneske til et bestemt sted, først og fremst må passe på å finne ham der hvor han er og begynne der.

Søren Kierkegaard

Kontakt oss!

Ta kontakt med oss for et møte om hvordan vi kan hjelpe deg og din virksomhet.