To kollegaer står i fellesarealet å deler en samtale, med hver sin PC under armen

Marie Victoria Ødegaard

Litt om Marie

Marie er Researcher & Business Analyst i Head4More, og har ansvar for attrahering, research og kandidathåndtering i rekrutteringsprosesser. Videre samarbeider hun tett med konsulenter og kunder om utarbeiding av virksomhetsanalyser, arbeidsanalyser, kravspesifisering og medierådgivning.

Marie er utdannet ved Universitetet i Oslo med en bachelorgrad i psykologi, med spesialisering innen organisasjonspsykologi. Hennes bacheloroppgave ble skrevet innenfor rekrutteringsfagfeltet, og omhandlet seleksjonsverktøy og deres prediktive validitet.

Marie har videre en mastergrad with honours i ledelse og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI. Masteroppgaven hennes var en valideringsstudie av Forsvarets opptak til befalsskolen, og tok for seg sammenhengen mellom rekrutteringskriterier, individuelle forskjeller og lederatferd.

Fra tidligere har Marie erfaring fra rekrutteringsbransjen som researcher og intern, hvor hun har samarbeidet tett med konsulenter på oppdrag innen både offentlig og privat sektor.

Profilbilde Marie Victoria Ødegaard
Mørk blå genser mot lys bakgrunn

Marie Victoria Ødegaard

Researcher/Business Analyst
odegaard@head4more.com
+47 926 82 293